Ole Malaga a Frank ma le Mimowork's 1390 CO2 Laser Cutting Machine

Fausia o manatuaga e le tumau:

Ole Malaga a Frank ma le Mimowork's 1390 CO2 Laser Cutting Machine

Aotelega talaaga

O Frank e faavae i DC o se tusiata tutoatasi, e ui ina faatoa amata lana malaga, ae na amata malie lana malaga faafetai i le Mimowork's 1390 CO2 Laser Cutting Machine.

Talu ai nei o lanaAta ua vaneina Plywood Tu'u ma se tipi leisasa matua lavea i luga ole laiga.

Na amata uma lava i se asiasiga i le fale, na ia vaaia ai le ata na pueina e ona matua i le la faaipoipoga ma na ia manatu pe aisea e le faia ai e avea ma se faamanatu tulaga ese.O lea na ia alu ai i luga o le initaneti ma iloa ai i le tausaga talu ai nei o le togitogiina o laau o ata ma ata o se tulaga tele, o lea na ia filifili ai e faʻatau se CO2 Laser Cutting Machine, e le gata i le togitogiga, e mafai foi ona ia faia ni galuega fafie.

leisa tipi plywood, laser togitogiga plywood
togitogiga leisa ma tipi mo plywood

Fa'atalanoaga (Mimowork's After Sales Team):

Talofa, Frank!Matou te fiafia e talatalanoa ma oe e uiga i lou poto masani i le Mimowork's 1390 CO2 Laser Cutting Machine.O fa'afefea oe ile va'aiga fa'ata'ita'i?

Frank (Tutoatasi Tutoatasi i DC):

Ei, fiafia ua i ai iinei!Se'i ou ta'u atu ia te oe, o lenei tipi leisa sa avea ma a'u soa foafoa i solitulafono, liliu laupapa masani i galuega taulima faapelepele.

Fa'atalanoaga:E ofoofogia!O le a le mea na fa'aosofia ai oe e fa'aulu i le togitogiga laupapa laser?

 

Frank: Na amata uma lava i se ata o le aso o le faaipoipoga a ou matua.Sa ou tautevateva i ai i le taimi o se asiasiga i le fale ma mafaufau ai, "Aisea e le liliu ai lenei manatua i se faamanatu tulaga ese?"O le manatu o le togitogiina o ata o laau na faagaeetia ai au, ma ina ua ou vaai o se faiga masani, sa ou iloa e tatau ona ou oso i luga o le vaa.Ma le isi, na ou iloa e mafai ona ou suʻesuʻeina galuega fafie i tua atu o le togitogiga.

 

Fa'atalanoaga:O le a le mea na e filifilia ai le Mimowork Laser mo lau masini tipi leisa?

 

Frank:E te iloa, a e amata, e te manaʻo e faipaaga ma le mea sili.Na ou faalogo e uiga ia Mimowork e ala i laʻu uo tusiata, ma o lo latou igoa na oso aʻe i luga.Sa ou mafaufau, "Aisea e le tuu atu ai se fana?"O lea na ou aapa atu ai, ma mate le a?Sa latou toe fana ma le vave ma le onosai.O le ituaiga lagolago lena e te manaʻomia i le avea ai ma se tusiata, o se tasi o loʻo i ai lou tua.

 

Fa'atalanoaga: E ese le manaia!Na fa'afefea lou fa'atauga i le Mimowork?

 

Frank:Oi, sa sili atu le lamolemole nai lo se fasi fafie ua mae'a ona oneone!Mai le amataga e o'o i le fa'ai'uga, o le fa'agasologa sa leai se fa'alavelave.Na latou faafaigofieina mo aʻu ona maulu i le lalolagi o le CO2 laser tipi.Ma ina ua taunuu le masini, sa pei o le mauaina o se meaalofa mai se uso tusiata, ua afifi uma ma afifi lelei.

 

Fa'atalanoaga: Fiafia i le tala fa'atusa fa'apipi'iina!O lea ua e fa'aaogaina le1390 CO2 leisa masini tipimo le lua tausaga, o le a le mea e sili ona e fiafia i ai?

 

Frank:E mautinoa lava le saʻo ma le mana o le laser.O lo'o ou togitogia ata fafie ma fa'amatalaga lavelave, ma o lenei masini e fa'aaogaina e pei o se pro.O le 150W CO2 tioata laser tube e pei o laʻu togafiti faʻataulāitu, suia fafie i manatuaga tumau.E le gata i lea, o lelaulau galue o le melio se pa'i suamalie, fa'amautinoa e maua e vaega uma le faiga fa'atupu.

 

Fa'atalanoaga: Matou te fiafia i le fa'asinomaga fa'ataulaitu!Na fa'apefea ona a'afia e le masini lau galuega?

 

Frank:O se taaloga-sui, faamaoni.Sa masani ona ou moemiti i le faataunuuina o au vaaiga faatufugaga, ma o lea ua ou faia.Maitogitogiga atai le faia o ni mamanu lavelave, o le masini e pei o la'u paaga faatufugaga, e fesoasoani mai ia te a'u e aumaia o'u manatu i le ola.

 

Fa'atalanoaga: Ua e feagai ma ni luitau i le ala?

 

Frank:Ioe, e leai se malaga e aunoa ma ona patupatu, ae o le mea lea a Mimoworkina ua uma ona faataue susulu le au.E pei i latou o la'u laina ola foafoa.Soo se taimi lava ou te lavea ai, latou te i ai iina ma fofo.E pei i latou o le faiaoga faatufugaga na e moomoo maimau pe ana e maua i le aoga.

 

Fa'atalanoaga:Ose talafaatusa malie lena!I au upu, aoteleina lou poto masani i le tipi leisa a Mimowork.

 

Frank: E aoga so'o se pulumu fa'atusiata!O lenei masini e le na o meafaigaluega;o la'u auala e fatu ai ni vaega e le mafaagaloina.Faatasi ai ma Mimowork i ou tafatafa, o loʻo ou faia ni mea e manatua e tumau i le olaga atoa.O ai na iloa e mafai e fafie ona faamatalaina ia tala matagofie?

 

Fa'atalanoaga: Faafetai mo le faasoaina atu o lau malaga, Frank!Fa'aauau le fa'aliliuina o fafie e fai ma ata, ma o le a matou lagolagoina pea lau fa'ata'ita'iga foafoa.

 

Frank:Faafetai tele!O le vaneina lea o se lumana'i faatufugaga faatasi.

 

Fa'atalanoaga:Fa'afetai i lena mea, Frank!Seia oo i le isi tatou feiloaiga faatufugaga.

 

Frank:Ua e mauaina, ia susulu pea na ave leisa!

Fetufa'aiga Fa'ata'ita'iga: Tipi Laser & Fa'alava Fa'alava

galuega fafie tipi leisa
fa'ailoga laupapa tipi leisa
teuteu Kerisimasi togitogia leisa
leisa tipi laau Kerisimasi teuteu

Fa'aaliga Vitio |Leisa tipi Plywood

So'o se Manatu e uiga i le tipiina leisa ma le vaneina o teuteuga laupapa mo le Kerisimasi

Fautuaina Wood Laser Cutter

Leai ni manatu pe fa'afefea ona fa'atumauina ma fa'aoga le masini tipi leisa laupapa?

Aua le popole!O le a matou ofoina atu ia te oe tomai faʻapitoa ma auiliiliga laser taʻiala ma aʻoaʻoga pe a uma ona e faʻatau le masini laser.

Maua nisi manatu mai la matou YouTube Channel

Soo se fesili e uiga i le CO2 laser tipi ma togitogi laupapa


Taimi meli: Sep-18-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou