Ose Talanoaga ma Alex: Fa'ailoaina o le Fa'amaneta o le Su'ega Laser Cutting

Ose Talanoaga ma Alex: Fa'ailoaina o le Fa'amaneta o le Su'ega Laser Cutting

Fa'atalanoaga: Talofa, Alex!Matou te fiafia e faʻafeiloaʻi oe ma faʻalogo i lou poto masani i le masini tipi laser CO2 a Mimowork.O a mai ia te oe?

Aleki (Fa'atau Faleoloa i Niu Ioka): Ei, fiafia ua i ai iinei!Se'i ou ta'u atu ia te oe, o lenei mea tipi leisa ua avea ma sui o taaloga mo la'u faleoloa lavalava.E pei o le i ai o se auupega faalilolilo i totonu o laʻu auupega, ae o se mea masani.

Aisea: Teu fa'afaigaluega i totonu ole laisa laisa laisa embroidery patch

Mata Fa'ailoga Su'i

Fa'atalanoaga: Matou te fia iloa, o le a le mea na e mafaufau ai e teu faʻafaigaluega i se tipi leisa mo lau faʻapipiʻi lalagaina?

Alex: Ia, na amata uma i lenei manatu valea mo se faʻasologa faʻasologa o Meme patch.E te iloa, o se mea e fiafia i ai le tupulaga.O lea, na ou alu i Reddit ma BAM, na taia musumusuga.Ae sa ou manaomia se auala e faaliliu ai na manatu i le mea moni.O le taimi lena na ou tau ai i luga ole Mimowork Laser ile YouTube.

Le Aafiaga: Faatasi ai ma Mimowork

Fa'atalanoaga: E manaia tele!O le a sou aafiaga i le 'au a Mimowork i le faagasologa o le fa'atau?

Alex: Oi, lamolemole e pei o le pata, la'u uo.Sa vave ona latou tali mai ma onosai i au fesili uma.Sa pei na ou faʻatau mo meaalofa o le Kerisimasi - o lena ituaiga o fiafiaga.Ma ina ua taunuu le masini, sa pei o le tatalaina o meaalofa i le taeao o le Kerisimasi.Ua latou maua le ta'aloga afifi i le tulaga.

Fa'ailoga Fa'ailoga Nuanua
Taula Fa'ailoga Su'i

Fa'aaliga: Fa'ailoga Su'e Su'e leisa

Fa'atalanoaga: Matou te fiafia i le faasinomaga o le taeao o le Kerisimasi!O lea la ua atoa le tausaga o iai lau tipi leisa, ta'u mai ia i matou, o le a le uiga iloga mo oe?

Alex: O le sa'o, lima i lalo.O le uiga o laʻu tala, o laʻu faʻasologa Meme e manaʻomia ni faʻamatalaga lavelave, ma o lenei tipi leisa e tuʻuina atu e pei o se tusiata moni.O le 100W CO2 tioata laser tube e pei o se pulumu a le matai tusiata, faia ni tipi mama ma laina lelei.O a'u patch e foliga ma'ai e faagaeetia ai e oo lava i le talavou sili ona filifili.

Fa'aaliga Vitio |Fa'apipi'i tipi leisa

Patch Pisinisi ma se CCD Laser Cutter

E fa'afefea ona tipi le laisa i le su'iga patch?

So'o se fesili e uiga i le Laser Cutting Embroidery Patch?

Otiotiina Fa'amau Fa'ameamea: Le Fesoasoani Fa'atuatuaina

Fa'ailoga Fa'ailoga Tarako

Fa'atalanoaga: E manaia tele le faalogo!Na fa'afefea ona a'afia ai lau fa'agasologa o le gaosiga?

Alex: Oi, taimi tele!Sa masani ona ou faʻalagolago i tagata gaosi oloa lona tolu ma seʻi tatou fai atu, o se taʻavale taʻavale o le lelei.O lenei, o a'u o le pule o a'u lava foafoaga.Mai pa'i lalaga tipi tipi leisa i mamanu fa'aleaganu'u, o le masini e pei o le i ai o se fesoasoani fa'atuatuaina e sauni i taimi uma e galue, ao po'o le po.

The Crafting Lifeline: Mimowork

Fa'atalanoaga: Matou te fiafia e faalogo i lena mea!Ma ua e feagai ma ni luitau i le ala?

Alex: Ioe, sa i ai ni nai faʻalavelave, ae o iina na laa i totonu o le 'au a le Mimowork's after sales team. E pei o laʻu laina faʻaola.So'o se taimi lava e i ai so'u fa'afitauli, latou te tutu ma tali.Na ou faʻafefeina foi i latou i le tuai o itula, ma sa latou tumau faʻapolofesa ma onosai, pei o tagata Niu Ioka moni.

Su'e Patch vao

Aotelega: Fa'apipi'i Su'e Su'e Laser

Su'ega Patch Beach

Fa'atalanoaga: Ua e aoteleina atoatoa!I au lava upu, e fa'afefea ona e fa'amatalaina lou poto masani ile tipi leisa a Mimowork?

Alex: E aoga tele.O le mea moni, e le na o se masini;o se soa foafoa lea na fa'aalia ai a'u patch i le va'aiga pisi a Niu Ioka.O loʻo vaʻaia le lumanaʻi, ma e iai laʻu Mimowork laser cutter e faʻafetai ai.

Fa'atalanoaga: Faafetai mo le faasoaina atu o lau tala, Alex!Matou te fiafia ona o le matou CO2 laser cutting machine o loʻo fesoasoani ia te oe e galue i lau togafiti faʻataulāitu.

Alex: Faafetai, alii!O oe o se vaega o laʻu malaga suʻesuʻe, ma ou te faʻafetai mo le lagolago.Ia susulu pea na ave leisa!

E ese mai i le Su'iga Patch, O lo'o iai nisi filifiliga!

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le tausiga ina ua uma ona fa'atau atu:

Ua Matou Iinei e Fesoasoani!

Maua nisi manatu mai la matou YouTube Channel

Matou te le fa'amalieina mo ni i'uga e le masani ai, e le tatau fo'i ia te oe


Taimi meli: Sep-04-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou