Le Malo o Laser Cut Cordura: Cordura Fabric

Le Malo o Laser Cut Cordura: Cordura Fabric

Le Malo o Laser Cut Cordura: Cordura Fabric

I le fa'aogaina o le fa'afouga ie, e tasi le filo e tu mai, lalagaina se tala o le sa'o ma le maufetuuna'i: Laser-Cut Cordura.Fa'atatau mo tagata tomai fa'apitoa tau alamanuia ma se maketi fa'apitoa e mana'omia ni vaifofo avant-garde, o lenei 'ie fa'ata'ita'i ua toe fa'amalamalamaina le aano moni o 'ie maualuga-fa'atinoga.

A o tatou amata i lenei suʻesuʻega, o le tuʻufaʻatasia o le tomai faʻatekonolosi ma le natura malosi o Cordura ua folafola mai ai se malaga i totonu o se malo e fetaui ma le lumanaʻi.

I le siva lavelave i le va o leisa ma le ie, o le Laser-Cut Cordura o loʻo faʻaalia o se molimau i le faʻaipoipoga fealofani o tekinolosi ma le tumau.

I tua atu o lona fa'alelei fa'alelei o lo'o i ai se fa'agasologa o le gaosiga e vaneina ai e CO2 leisa maualuga i Cordura fa'atasi ai ma fa'ama'i fa'apitoa, ma tu'u ai i tua e le na'o tipi ae fa'amaufa'ailoga pito—o se fa'ailoga o le atamai e alu i tua atu.

Otiotiina leisa Cordura

Ose Maulu loloto i totonu o le Laser-Cut Cordura

A'o siva leisa i luga o le ie Cordura, o lona sa'o o lo'o taoto i le fa'atinoina ma'oti o se faiga lavelave.CO2 lasers maualuga, faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻapitoa, avea ma tufuga o mea fou.Latou te tipi i totonu o le ie Cordura, e le na o le tipi ae suia pito i le faʻamaufaʻailoga atoatoa.

O lenei fusuaga o le vevela ma le saʻo e mautinoa ai o le faʻafefeteina e avea ma mea faʻapitoa o le taimi ua tuanaʻi, ma o le mea e aliaʻe mai o se faʻaaliga i tufuga-o se pito e le na o le tipi ae faʻamaufaʻailogaina, o se tuaoi i le va o tu ma aga masani ma le avant-garde.

Fa'amau Fa'ailoga: O se Symphony o Fomu ma Galuega

O le fa'ailoga o le Laser-Cut Cordura o ona pito fa'amaufa'ailoga.I le malo o metotia tipitipi masani, o le faʻafefe o pito ie o se taunuuga le maalofia.Ae ui i lea, o le paʻi a le laser e faʻaalia ai se suiga faʻatusa.A'o tu'ia e le laser le Cordura, e fa'afefiloi ai alava i le taimi lava e tasi, ma fa'atupuina ai se fa'au'uga lelei ma fa'amalama.

O le taunuuga e sili atu nai lo le matagofie;o se manumalo o galuega faatino.O pito fa'amaufa'ailoga e fa'aeaina ai le ola umi o le ie, ma fa'asalaina ai i le masaesae.O le mea sa avea muamua ma vaivaiga ua avea ma malosiaga—o se molimau i le alualu i luma o le ie.

atofaafafa cordura

Meatotino o Cordura: Le Anatomy o le Maufetuuna'i

Ina ia talisapaia moni le ofoofogia o le Laser-Cut Cordura, e tatau i se tasi ona suʻesuʻe i le uiga moni o Cordura lava ia.Ta'uta'ua mo lona tumau, Cordura o se ie e fa'afefe ai mea faigata.O ona alava e lalagaina ma le tetee, o se talipupuni e tetee atu ai i ma'i, loimata, ma ma'i.

Pe a fetaui ma le saʻo o le tipiina o le laser, e liua Cordura i se tuufaatasiga o le malosi ma le lelei.E tatalaina e le laser ni fua fou i totonu o le ie, faʻaleleia ana mea faʻapitoa ma faʻalauteleina ana faʻaoga talafeagai i pisinisi eseese.

Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'i: Toe fa'amalamalamaina le Saosaoa o le Foafoa

I tua atu o le malo o pito faʻamaufaʻailoga, ua faʻaalia ai e Laser-Cut Cordura se faʻafouga e faʻaalia e ala i fale faʻataʻitaʻiga ma fale gaosi oloa-faʻataʻitaʻiga vave.

O le fa'aipoipoga o le laser sa'o ma le fa'atumauina o Cordura e fa'amalosia ai tagata faigaluega fa'apolofesa ma le tomai e vave fa'aolaina ai mamanu.

O faʻataʻitaʻiga, faʻapitoa i auiliiliga ma faʻamalosi i le vaʻai, faʻaalia i le taimi faʻamaumauga.O lenei mea e le gata e faʻavaveina ai le faʻasologa o mamanu ae faʻaosoina ai foi se aganuu o mea fou, lea e le noatia ai le fatufatuga i taimi faʻatapulaʻaina.

ofu cordura

Tapuni le Loop: Le Aafiaga o le Cordura i le Laser-Cut i Alamanuia

leisa tipi cordura

O le a'afiaga o le Laser-Cut Cordura i pisinisi eseese e loloto.O pito faʻamaufaʻailoga, o se molimau i le saʻo, toe faʻamalamalamaina tulaga vaʻaia ma faʻatinoga o pito ie.

Fa'ata'ita'iga vave, o se fa'avavevave o le fatufatua'i, fa'aliliuina manatu i ni fa'ata'ita'iga fa'apitoa, fa'afouina le fa'afanua mamanu.

Laser-Cut Cordura e le na o se ie;ose malosi malosi e una'ia alamanuia agai atu i se lumana'i e fa'atasia le fa'afou, tumau, ma le saoasaoa.A'o fa'atupuina pisinisi, e fa'apea fo'i le matafaioi a le Laser-Cut Cordura, e fa'atupuina ai se tala o le lelei e fa'alogoina i tipi uma ma su'i uma.

Vitio Fa'atatau:

Cordura Vest Laser Tipi

Masini Otioti Ie |Fa'atau le Laser po'o le CNC Knife Cutter?

Fa'afefea ona tipi otometi le ie i se masini laser

Fa'afefea ona filifili Laser Machine mo Ie

Tufuga a taeao ma le Laser-Cut Cordura

I le fa'asolosolo fa'atuputeleina o le fa'ainisinia ie, o le Laser-Cut Cordura o lo'o tu e avea ma sentinel o mea fou, lea e tuleia ai e le aunoa tuaoi o mea e mafai ona ausia e ie.O pito faʻamaufaʻailoga, o se faʻailoga o le lelei, faʻamautinoa o foafoaga uma e le naʻo se oloa ae o se galuega faʻataʻitaʻi, e tetee atu i faʻalavelave o taimi.O le fa'ata'ita'iga vave, o le isi maa taua i lona pale, fa'amalosia ai tagata faigaluega fa'apolofesa e fa'aola vave a latou va'aiga, saunia le ala mo se vaitau fou o le su'esu'eina ma le fetuutuuna'i.

A'o tu'uina le su'isu'i mulimuli, ua avea le Laser-Cut Cordura e sili atu nai lo se ie;e avea ma ala mo fa'amatalaga, o se meafaigaluega mo le aufaipisinisi, ma se tapoleni mo le avant-garde.Faatasi ai ma pito faʻamaufaʻailoga e maua ai se paʻi o le faʻalelei ma vave faʻataʻitaʻiga tatala faitotoa i suʻesuʻega fatufatuaʻi, Laser-Cut Cordura faʻataʻitaʻia le fesoʻotaʻiga o tekinolosi ma tufuga.

I so'o se tipi ma so'o se su'i, o lo'o tautala ai se gagana lelei e fa'alogoina i fatuga fou na te teuteuina.O le tala i le Laser-Cut Cordura e le na'o le ie;o se tala o le sa'o, tumau, ma le saoasaoa—o se tala e fa'aalia i so'o se pisinisi e pa'i atu i ai, e lalagaina ai avanoa o taeao i le ie o aso nei.

peleue cordura

A'o tu'uina le su'i mulimuli, ua avea le Laser Cut Cordura ma sili atu nai lo se Ie

▶ E uiga ia i matou - MimoWork Laser

Siitia lau Gaosiga ma a matou Fa'ailoga

O le Mimowork o se tagata gaosi leisa e faʻatatau i taunuuga, e faʻavae i Shanghai ma Dongguan Saina, e aumaia ai le 20-tausaga le loloto o le faʻatinoga o tomai faʻapitoa e gaosia ai masini laser ma ofoina atu le faʻaogaina lelei ma le gaosiga o fofo i SMEs (laiti ma feololo pisinisi) i le tele o alamanuia. .

O lo matou poto masani i fofo leisa mo u'amea ma mea e le o ni u'amea fa'agaoioiga o lo'o maua'a i fa'asalalauga i le lalolagi atoa, ta'avale & va'alele, mea u'amea, talosaga fa'ato'a vali, ie ma faleie.

Nai lo le ofoina atu o se vaifofo le mautinoa e manaʻomia ai le faʻatau mai tagata gaosi oloa e leʻi faʻamaonia, e pulea e MimoWork vaega taʻitasi o le filifili o gaosiga ina ia mautinoa o loʻo i ai pea le lelei o a tatou oloa.

MimoWork-Laser-Factory

MimoWork ua tuuto atu i le fausiaina ma le faʻaleleia o le gaosiga o le laser ma le atinaʻeina o le tele o tekinolosi faʻatekonolosi e faʻaleleia atili ai le gaosiga o tagata faʻatau ma le lelei tele.O le mauaina o le tele o pateni tekonolosi laser, o loʻo matou taulaʻi i taimi uma i le lelei ma le saogalemu o masini masini laser e faʻamautinoa ai le gaosiga faifaipea ma le faʻatuatuaina.O le lelei o le masini laser e faʻamaonia e le CE ma le FDA.

Maua nisi manatu mai la matou YouTube Channel

Matou te Le Fa'amalie mo I'uga Fa'asa'o
E le tatau foi ona e


Taimi meli: Tes-29-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou