Nā ʻōlelo aʻoaʻo a me nā ʻenehana no ka ʻoki pololei ʻana i ka lole

Nā ʻōlelo aʻoaʻo a me nā ʻenehana no ka ʻoki pololei ʻana i ka lole

ʻO nā mea a pau āu e makemake ai e pili ana i ka lole lasercutter

ʻO ka hoʻopololei ʻana i ka lole ma mua o ka ʻoki ʻana he hana koʻikoʻi ia i ke kaʻina hana textile.ʻO ka lole i hoʻopololei ʻole ʻia e hiki ke hopena i nā ʻoki like ʻole, nā mea pau ʻole, a me nā lole i hana maikaʻi ʻole ʻia.Ma kēia ʻatikala, e ʻimi mākou i nā ʻenehana a me nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻopololei ʻana i ka lole, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka ʻoki ʻoki laser pololei a maikaʻi.

KaʻAnuʻu 1: Holomua mua

Ma mua o ka hoʻopololei ʻana i kou lole, pono e holoi mua.Hiki i ka lole ke hō'emi a ho'owaliwali paha i ka wā o ka holoi 'ana, no laila e pale aku ka holoi mua 'ana i nā mea kupanaha i makemake 'ole 'ia ma hope o ka hana 'ana i ke kapa.ʻO ka holoi mua ʻana e wehe i nā ʻano nui a i ʻole nā ​​​​hopena ma luna o ka lole, e maʻalahi ai ka hana ʻana.

lole-textiles

KaʻAnuʻu Hana 2: Hoʻoponopono i nā ʻaoʻao Selvage

ʻO nā ʻaoʻao selvage o ka lole nā ​​ʻaoʻao i hoʻopau ʻia e holo like me ka lōʻihi o ka lole.ʻOi aku ka maʻamau o ka ulana paʻa ma mua o ke koena o ka lole a ʻaʻole i haʻalulu.No ka hoʻopololei i ka lole, e hoʻopololei i nā ʻaoʻao selvage ma ka pelu ʻana i ka lole i ka hapalua ka lōʻihi, e hoʻohālikelike i nā ʻaoʻao selvage.E hoʻomaʻemaʻe i nā wrinkles a i ʻole nā ​​pelu.

lole hānai kaʻa

KaʻAnuʻu Hana 3: Hoʻopili i nā hopena

Ke hoʻolikelike ʻia nā ʻaoʻao selvage, e hoʻohālua i nā wēlau o ka lole.No ka hana ʻana i kēia, e pelu i ka lole i ka hapalua kea, e hoʻohālikelike i nā ʻaoʻao selvage.E hoʻomaʻemaʻe i nā wrinkles a i ʻole nā ​​pelu.A laila, ʻoki i nā wēlau o ka lole, e hana ana i kahi ʻaoʻao pololei e kū pono ana i nā ʻaoʻao selvage.

KaʻAnuʻu Hana 4: Nānā no ka pololei

Ma hope o ka hoʻohālua ʻana i nā wēlau, e nānā inā pololei ka lole ma ka pelu ʻana i ka hapalua ka lōʻihi.Pono pono nā ʻaoʻao ʻelua, ʻaʻohe wrinkle a i ʻole nā ​​pelu i loko o ka lole.Inā ʻaʻole pololei ka lole, hoʻoponopono a hiki.

uhi lole maʻemaʻe lihi

KaʻAnuʻu 5: Ka hao

Ke hoʻopololei ʻia ka lole, hao ia no ka wehe ʻana i nā wrinkle a i ʻole nā ​​pelu.E kōkua pū ka hao i ka hoʻonohonoho ʻana i ka lole i kona kūlana pololei, e maʻalahi ai ka hana ʻana i ka wā o ka ʻoki ʻana.E hoʻohana i ka hoʻonohonoho wela kūpono no ke ʻano o ka lole āu e hana nei.

lole-ʻoki-laser-me ka ʻole-nae

'anuʻu 6: ʻoki

Ma hope o ka hoʻopololei a me ka hao ʻana i ka lole, ua mākaukau e ʻoki.E hoʻohana i ka ʻokiʻoki laser lole e ʻoki i ka lole e like me kāu kumu.E hoʻohana i ka moena ʻoki e pale i kāu ʻili hana a hōʻoia i nā ʻoki pololei.

Manaʻo kōkua no ka hoʻopololei ʻana i ka lole

E hoʻohana i ka ʻili nui a pālahalaha e hoʻopololei i kou lole, e like me ka papa ʻoki a i ʻole ka papa hao.
E hōʻoia i ka ʻoi o kāu mea ʻoki e hōʻoia i nā ʻoki maʻemaʻe a pololei.
E hoʻohana i ka ʻaoʻao pololei, e like me ka lula a i ʻole ka pā, e hōʻoia i nā ʻoki pololei.
E hoʻohana i nā paona, e like me nā paona kumu a i ʻole nā ​​kini, e paʻa i ka lole i ka wā e ʻoki ai.
E noʻonoʻo pono i ka ʻili o ka lole i ka wā e ʻoki ai.Holo like ka laina ʻai me nā ʻaoʻao selvage a pono e kūlike me ke ʻano a i ʻole ka hoʻolālā ʻana o ke kapa.

Ma ka Manao

ʻO ka hoʻopololei ʻana i ka lole ma mua o ka ʻoki ʻana he mea koʻikoʻi ia i ke kaʻina hana textile.Ma ka holoi mua ʻana, ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻaoʻao selvage, ka hoʻopili ʻana i nā wēlau, ka nānā ʻana i ka pololei, ka hao, a me ka ʻoki ʻana, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka ʻoki pololei a me ka maikaʻi.Me nā ʻenehana kūpono a me nā mea hana, hiki iā ʻoe ke hoʻokō i nā ʻoki kikoʻī a kūkulu i nā lole i kūpono a nānā maikaʻi.E hoʻomanaʻo e lawe i kou manawa a e hoʻomanawanui, ʻoiai ʻo ka hoʻopololei ʻana i ka lole hiki ke hana i ka manawa, akā pono ka hopena o ka hoʻoikaika ʻana.

Hōʻike wikiō |Nānā no ka ʻoki ʻana i ka lole

He nīnau e pili ana i ka hana ʻana o Fabric Laser Cutter?


Ka manawa hoʻouna: Apr-13-2023

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou