Pemotong Laser Kontur - MimoWork
Pemotong Laser Kontur Kab

Pemotong Laser Kontur Kab

MIMOWORK METODE CUTTING CERDAS FOR PRODUSEN

Pemotong Laser Kontur Kab

Dilengkapi karokamera HD & kamera CCD, Pemotong Laser Kontur dirancang kanggo nyadari pemotongan sing terus-terusan kanggo bahan sing dicithak lan dipola.Sistem laser visi cerdas kita mbantu sampeyan ngatasi masalahpangenalan konturregradless saka werna bahan sing padha,posisi pola, deformasi materisaka sublimasi pewarna termal.

Model Pemotong Laser Kontur Paling Populer

Pemotong Laser Kontur 90

Pemotong laser kontur 90 dilengkapi Kamera CCD dirancang khusus kanggo tambalan lan label kanggo njamin presisi lan kualitas sing dhuwur.Kamera CCD resolusi dhuwur & piranti lunak kamera sing fleksibel nawakake macem-macem cara pangenalan kanggo macem-macem aplikasi.

Area Kerja(L * W * H): 900mm * 500mm (35.4 "* 19.6")

Piranti Lunak Optik: Posisi Kamera CCD

Pemotong Laser Kontur 160L

Pemotong Laser Kontur 160L dilengkapi Kamera HD ing sisih ndhuwur sing bisa ndeteksi kontur lan nransfer data pemotongan menyang laser langsung.Iki minangka cara pemotongan sing paling gampang kanggo produk sublimasi pewarna.Opsi sing beda-beda wis dirancang ing paket piranti lunak sing nyedhiyakake macem-macem ...

Area Kerja(W * L): 1600 * 1200mm (62,9 "* 47,2")

Piranti Lunak Optik: Pangenalan kamera HD

Pemotong Laser Kontur 320

Kanggo nyukupi syarat nglereni kanggo kain gulung format gedhe & amba, MimoWork ngrancang pemotong laser sublimasi format ultra-sudhut kanthi Kamera CCD kanggo mbantu ngethok kain sing dicithak kaya spanduk, bendera tetesan mata, signage, tampilan pameran, lsp.

Area Kerja(W * L): 3200mm * 1400mm (125.9'' * 55.1'')

Piranti Lunak Optik: Posisi Kamera CCD

Kita minangka mitra laser khusus sampeyan!
Hubungi kita kanggo nggoleki mesin pemotong laser kontur sing cocog karo sampeyan


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita