Pemotong Laser Kontur - MimoWork
Contour Laser Cutter

Pemotong Laser Kontur

MIMOWORK METODE POTONGAN CERDAS UNTUK PRODUSEN

Pemotong Laser Kontur

Dilengkapi karokamera HD & kamera CCD, Pemotong Laser Kontur dirancang kanggo nyadari pemotongan sing terus-terusan kanggo bahan sing dicithak lan berpola.Sistem laser visi cerdas kita mbantu sampeyan ngatasi masalahpangenalan konturregradless saka werna bahan sing padha,posisi pola, deformasi materisaka sublimasi pewarna termal.

Model Pemotong Laser Kontur Paling Populer

Pemotong Laser Kontur 90

Pemotong laser kontur 90 dilengkapi Kamera CCD dirancang khusus kanggo tambalan lan label kanggo njamin presisi lan kualitas sing dhuwur.Kamera CCD resolusi dhuwur & piranti lunak kamera sing fleksibel nawakake macem-macem cara pangenalan kanggo macem-macem aplikasi.

Contour-Laser-Cutter-90-01
Contour-Laser-Cutter-160L-03

Pemotong Laser Kontur 160L

Pemotong Laser Kontur 160L dilengkapi Kamera HD ing sisih ndhuwur sing bisa ndeteksi kontur lan nransfer data pemotongan menyang laser langsung.Iki minangka cara pemotongan sing paling gampang kanggo produk sublimasi pewarna.Opsi maneka warna wis dirancang ing paket piranti lunak sing nyedhiyakake macem-macem ...

Kita minangka mitra laser khusus sampeyan!
Hubungi kita kanggo pitakonan, konsultasi utawa enggo bareng informasi


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita