Carane Laser Cut Akrilik (Akrilik Cutting & Engraving) - MimoWork
Material Overview – Acrylic

Ringkesan Material - Akrilik

Laser Cutting Acrylic (PMMA)

Profesional lan qualified Laser Cutting ing Acrylic

acrylic-02

Kanthi pangembangan teknologi lan paningkatan daya laser, teknologi laser CO2 dadi luwih mantep ing mesin akrilik manual lan industri.Ora preduli kaca akrilik cast (GS) utawa extruded (XT),laser punika alat becik kanggo Cut lan ngukir akrilik karo biaya Processing Ngartekno luwih murah dibandhingake karo mesin panggilingan tradisional.Bisa ngolah macem-macem kedalaman materi,Pemotong Laser MimoWorkkaro selaraskonfigurasidesain lan daya tepat bisa ketemu syarat Processing beda, asil ing workpieces acrylic sampurna karokristal-bening, pinggiran Cut Gamelaning operasi tunggal, ora perlu polishing semangat tambahan.

Ora mung nglereni laser, nanging engraving laser bisa enrich desain lan éling pangaturan dhewe free karo gaya alus.Laser cutter lan laser engraversaestu bisa ngowahi desain vektor lan piksel sing ora ana tandhingane dadi produk akrilik khusus tanpa watesan.

Akrilik sing dicithak kanthi laser

Apik tenan,akrilik dicithakBisa uga dipotong kanthi laser kanthi polaSistem Pangenalan Optik. Papan iklan, dekorasi saben dina, lan malah hadiah sing ora bisa dilalekake digawe saka akrilik sing dicithak foto, didhukung dening teknologi printing lan nglereni laser, gampang digayuh kanthi kacepetan dhuwur lan kustomisasi.Sampeyan bisa motong laser akrilik dicithak minangka desain selaras, sing trep lan efficiency dhuwur.

acrylic-04

Video sekilas kanggo Akrilik Laser Cutting

Golek video liyane babagan nglereni laser & engraving ing akrilik ingGaleri Video

Tips enten

1. Lembar akrilik kemurnian sing luwih dhuwur bisa entuk efek nglereni sing luwih apik.

2. Pinggiran pola sampeyan ora kudu sempit.

3. Pilih pemotong laser kanthi daya sing tepat kanggo pinggiran sing dipoles.

4. ndamu kudu minangka tipis sabisa kanggo ngindhari panyebaran panas kang uga bisa mimpin kanggo pinggiran kobong.

Sembarang pitakonan kanggo nglereni laser & laser engraving ing acrylic?

Ayo kita ngerti lan menehi saran lan solusi liyane kanggo sampeyan!

Disaranake Mesin Pemotongan Laser Akrilik

Mesin Cutting Laser Akrilik Cilik
(Mesin Ukiran Laser Akrilik)

Utamane kanggo nglereni & engraving.Sampeyan bisa milih platform kerja sing beda kanggo macem-macem bahan.Model iki dirancang khusus kanggo tandha ...

Pemotong Laser Akrilik Format Gedhe

Model entry-level paling apik kanggo bahan padhet format gedhe, mesin iki dirancang kanthi akses menyang kabeh papat sisih, ngidini unloading lan loading tanpa watesan ...

Galvo Akrilik Laser Engraver

Pilihan becik menehi tandha utawa ciuman-nglereni ing workpieces non-logam.Kepala GALVO bisa diatur vertikal miturut ukuran materi sampeyan ...

Processing Laser kanggo Acrylic

laser-cutting-acrylic-09

1. Laser Cutting ing Acrylic

Daya laser sing tepat lan bener njamin energi panas kanthi seragam nyawiji liwat bahan akrilik.Pemotongan sing tepat lan sinar laser sing apik nggawe karya seni akrilik sing unik kanthi pinggiran sing dipoles.

laser-engraving-acrylic-03

2. Laser Engraving ing Acrylic

Realisasi gratis lan fleksibel saka desain grafis khusus digital kanggo pola ukiran praktis ing akrilik.Pola ruwet lan subtle bisa ukir laser karo rincian sugih, kang ora contaminate lan ngrusak lumahing akrilik minangka wektu sing padha.

Keuntungan saka Lembar Akrilik Laser Cutting

acrylic-polished-edge

Poles & pinggiran kristal

acrylic-fine-cutting-01

Cutting wangun fleksibel

acrylic-intriacte-pattern

Ukiran pola sing rumit

  Pemotongan pola sing akuratkarosistem pangenalan optik

  Ora ana kontaminasididhukung deningextractor asap

Processing fleksibel kanggosembarang wangun utawa pola

 

  Sampurnapolesan resik nglereni sudhuting operasi siji

  No kudu ngawat-ngawati utawa ndandani acrylic amargapangolahan tanpa kontak

  Ngapikake efisiensisaka dipakani, nglereni kanggo nampa karo meja kerja antar jemput

 

Aplikasi khas kanggo Laser Cutting lan Engraving Acrylic

• Iklan Tampilan

• Konstruksi Model Arsitektur

• Labeling Perusahaan

• Piala alus

• Acrylic dicithak

• Furnitur Modern

• Papan reklame ruangan

• Stand produk

• Tandha Pengecer

• Ngilangi sprue

• krenjang

• Shopfitting

• Stand kosmetik

acrylic-applications-01

Informasi materi saka Laser Cutting Acrylic

acrylic-materials-02

Minangka materi bobot entheng, akrilik wis ngisi kabeh aspek urip kita lan akeh digunakake ing industribahan kompositlapangan lanpariwara & peparingédiajukake amarga kinerja unggul.Transparansi optik banget, atose dhuwur, resistance cuaca, printability, lan karakteristik liyane nggawe produksi akrilik nambah saben taun.Kita bisa ndeleng sawetaralightboxes, pratandha, krenjang, ornamen lan peralatan protèktif digawe saka acrylic.Salajengipun,UV akrilik dicithakkanthi warna lan pola sing sugih, mboko sithik universal lan nambah keluwesan lan kustomisasi.Iku banget wicaksana kanggo milihsistem laserkanggo Cut lan ngukir acrylic adhedhasar versatility saka acrylic lan kaluwihan saka Processing laser.

Merk akrilik umum ing pasar:

PLEXIGLAS®, Altuglas®, Acrylite®, CryluxTM, Crylon®, Madre Perla®, Oroglas®, Perspex®, Plaskolite®, Plazit®, Quinn®


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita