Pengujian Material

Pengujian Material

Temokake Materi Sampeyan nganggo MimoWork

Materi yaiku apa sing kudu digatekake.Sampeyan bisa nemokake kemampuan laser paling bahan ing kitaPustaka Materi.Nanging yen sampeyan duwe materi khusus lan sampeyan ora yakin carane kinerja laser bakal, MimoWork kene kanggo bantuan.Kita kerja sama karo panguwasa kanggo mangsuli, nguji, utawa menehi sertifikat kemampuan laser materi sampeyan ing peralatan laser MimoWork lan menehi saran profesional kanggo mesin laser.

 

1

Sadurunge takon, sampeyan kudu nyiapake

• Informasi bab mesin laser Panjenengan.Yen sampeyan wis duwe, kita pengin ngerti model mesin, konfigurasi, lan parameter kanggo mriksa yen cocog karo rencana bisnis sampeyan ing mangsa ngarep.

• Rincian materi sing arep diproses.Jeneng materi (kayata Polywood, Cordura®).Jembar, dawa, lan kekandelan materi sampeyan.Apa sampeyan pengin laser apa, ngukir, Cut utawa perforate?Format paling gedhe sing bakal diproses.We kudu rincian Panjenengan minangka tartamtu sabisa.

 

 

Apa sing bakal dikarepake sawise sampeyan ngirim materi

• Laporan babagan kelayakan laser, kualitas nglereni, lsp

• Saran kanggo kacepetan pangolahan, daya, lan setelan parameter liyane

• Video pangolahan sawise optimasi lan imbuhan

• Rekomendasi kanggo model mesin laser lan opsi kanggo syarat luwih

TEST: Sawetara conto bahan nglereni laser

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanthi Pemotong Laser Kertas?

Kain Multi-Lapisan Laser Cut (Katun, Nilon)

Kuat!Laser Cut nganti 20mm Busa Ketebalan

Motong Daya Dhuwur: Akrilik Tebal Laser Cut

Parts Plastik Laser Cut karo lumahing sudhut mlengkung

Laser Cut Multi-layer Material (kertas, kain, velcro)

Kita minangka mitra laser khusus sampeyan!

Hubungi kita kanggo pitakonan, konsultasi, utawa nuduhake informasi


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita