Pitakonan

Pitakonan

Pusat Bantuan

Perlu Jawaban?Golek wong kene!

Apa Materi Kula Cocog kanggo Pangolahan Laser?

Sampeyan bisa mriksa kitaperpustakaan materikanggo informasi luwih lengkap.Sampeyan uga bisa ngirim file materi lan desain, kita bakal menehi laporan tes sing luwih rinci kanggo ngrembug babagan kemungkinan laser, efisiensi nggunakake pemotong laser, lan solusi sing paling cocog karo produksi sampeyan.

Apa Sistem Laser CE Sertifikat?

Kabeh mesin kita wis kadhaptar CE lan kadhaptar FDA.Ora mung ngajukake aplikasi kanggo sepotong dokumen, kita nggawe saben mesin miturut standar CE kanthi ketat.Ngobrol karo konsultan sistem laser MimoWork, dheweke bakal nuduhake sampeyan babagan standar CE.

Apa Kode HS (Sistem Harmonisasi) kanggo Mesin Laser?

8456.11.0090
Kode HS saben negara bakal rada beda.Sampeyan bisa ngunjungi situs web tarif pemerintah Komisi Perdagangan Internasional.Biasane, mesin CNC laser bakal kadhaptar ing Bab 84 (mesin lan peralatan mekanik) Bagean 56 saka HTS BOOK.

Apa Aman kanggo Ngeterake Mesin Laser Khusus ing Laut?

Jawabane YA!Sadurunge ngemas, kita bakal nyemprotake lenga mesin ing bagean mekanik sing adhedhasar wesi kanggo tahan karat.Banjur mbungkus awak mesin kanthi membran anti-tabrakan.Kanggo kasus kayu, kita nggunakake plywood kuwat (kekandelan saka 25mm) karo pallet kayu, uga trep kanggo unloading mesin sawise rawuh.

Apa sing dibutuhake kanggo Pangiriman Luar Negeri?

1. bobot mesin Laser, ukuran & dimensi
2. Cek pabean & dokumentasi sing tepat (Kita bakal ngirim invoice komersial, daftar pengepakan, formulir deklarasi pabean, lan dokumen liyane sing dibutuhake.)
3. Agen Pengangkutan (sampeyan bisa nemtokake dhewe utawa kita bisa ngenalake agensi pengiriman profesional)

Apa sing kudu disiapake sadurunge teka mesin anyar?

Sistem laser investasi kanggo pisanan bisa dadi angel, tim kita bakal ngirim tata letak mesin lan buku pedoman instalasi (contone, Sambungan Daya, lan Pandhuan Ventilasi) luwih dhisik.Sampeyan uga olèh njlentrehake pitakonan sampeyan langsung karo spesialis teknis kita.

Apa Aku Mbutuhake Peralatan Tugas Berat kanggo Transportasi lan Instalasi?

Sampeyan mung butuh forklift kanggo mbongkar kargo ing pabrik sampeyan.Perusahaan transportasi darat bakal nyiapake umume.Kanggo instalasi, desain mekanik sistem laser kita nyederhanakake proses instalasi nganti paling akeh, sampeyan ora butuh peralatan sing abot.

Apa sing kudu ditindakake yen ana sing salah karo mesin?

Sawise nggawe pesenan, kita bakal menehi sampeyan salah sawijining teknisi layanan sing berpengalaman.Sampeyan bisa takon bab nggunakake mesin.Yen sampeyan ora bisa nemokake informasi kontak, sampeyan bisa tansah ngirim email kanggoinfo@mimowork.com.Spesialis teknis kita bakal bali menyang sampeyan sajrone 36 jam.

Isih ora jelas babagan Cara Tuku Mesin Laser saka Luar Negeri?

Tampilan Video |Pitakonan Umum

1 Minute Get: Kepiye Cara Laser CO2?

Bisa Laser Cut Multi-Lapisan Kain?

Kain Cutting: Tuku Laser utawa CNC?

Carane Nemtokake Focal Length?

Kepiye cara milih Pemotong Laser CO2 kanggo Kain?

Laser Cut & Engrave Acrylic |Cara kerjane

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanthi Pemotong Laser Kertas?

Laser Cut Felt Ideas Sharing

Carane Laser Cut Acrylic Gifts kanggo Natal?

Suwene bakal Pemotong Laser CO2?

Apa Mesin Laser Galvo?

Apa Mesin Pemotongan Laser Ultra Long?

Pitakonan liyane babagan carane milih mesin laser utawa cara operate


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita