Supplier Pemotong Laser Sampeyan Bisa Dipercaya, Solusi Laser Profesional
sinau More

MimoWork
LaserSistem

MimoWork spesialisasi ing ngrancang solusi laser kanggo pangolahan materi non-logam ing bidang iklan, otomotif & penerbangan, fashion & apparel, printing digital, industri kain Filter, etc.

Kita nawakake mesin pemotong laser khusus lan khusus kanggo macem-macem panjaluk kanggo ngoptimalake operasi lan produksi para pelanggan.

  • about us

JelajahiLaserKemungkinan

  • Bahan
  • Aplikasi

Tim Layanan MimoWork tansah ngutamakake kabutuhan klien ing ndhuwur dhewe saka tahap tes materi wiwitan nganti wiwitan sistem laser.

Kanggo 20 taun, MimoWork wis darmabakti kanggo push
watesan teknologi laser karo bisnis anyar
gagasan.

Mimowawasan

  • Motong Patch Kanthi MimoWork

    Laser Cut Patch Gaya Busana Panjenengan ing Fashion karo Laser Cut Patches Padha bisa digunakake karo meh kabeh sing arep kanggo ndeleng, kalebu jins, jas, t-shirts, sweatshirts, shoes, tas ransel, lan malah tutup telpon.Padha ...

  • Njaluk Rampung bebarengan dening Laser PCB Engraving

    Rampungake kanthi cepet dening Laser PCB Etching PCB, operator dhasar IC (Integrated Circuit), nggunakake jejak konduktif kanggo nggayuh sambungan sirkuit ing antarane komponen elektronik.Kenapa kertu sirkuit dicithak?kondu...

laserkawruh

  • Laser Engraver VS Laser Cutter

    Apa ndadekake engraver laser beda saka pemotong laser?Carane milih mesin laser kanggo nglereni lan engraving?Yen sampeyan duwe pitakonan kuwi, sampeyan mbokmenawa considering nandur modal ing laser...

  • Langkah-langkah pembekuan kanggo Sistem Laser CO2 ing Musim Dingin

    Ringkesan: Artikel iki utamané nerangake kabutuhan mangsa pangopènan mangsa mesin nglereni laser, prinsip dhasar lan cara pangopènan, carane milih antifreeze mesin nglereni laser, lan prakara perlu ...

Temokake Teknologi Laser karo MimoWork

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita