Pemasok Pemotong Laser Tepercaya, Solusi Laser Profesional
sinau luwih lengkap

MimoWork
Laser Sistem

MimoWork khusus kanggo ngrancang solusi laser kanggo pamrosesan bahan non-logam ing bidhang pariwara, otomotif & penerbangan, mode & klambi, percetakan digital, industri kain tapis, lsp.

Kita nawakake mesin pemotong laser khusus lan khusus kanggo macem-macem tuntutan kanggo ngoptimalake operasi lan produksi para pelanggan.

  • about us

Jelajahi Laser Kemungkinan

  • Materi
  • Aplikasi

Tim Layanan MimoWork mesthi nyedhiyakake kebutuhan para klien ing ndhuwur kebutuhan kita wiwit tahap uji coba bahan wiwitan nganti wiwitan sistem laser.

Sajrone 20 taun, MimoWork wis darmabakti kanggo push
watesan teknologi laser karo bisnis anyar
gagasan.

Mimo wawasan

  • Laser Nggawe Kemungkinan Kanggo Kustomisasi

    Laser Nggawe Kemungkinan Kustomisasi Saiki, kustomisasi wis dadi gaya utama ing saben dinten, yaiku gaya busana lan aksesoris dekorasi. Nempatno pelanggan ing proses produksi yaiku ...

  • Kepiye olahraga olahraga nggawe adhem awak sampeyan?

    Kepiye olahraga olahraga nggawe adhem awak sampeyan? Musim Panas! Wektu taun sing asring kita rungokake lan ndeleng tembung 'keren' dilebokake ing pirang-pirang iklan produk. Saka rompi, lengen klambi cekak, klambi olahraga, clono dowo, lan uga sprei, kabeh ...

laser kawruhe

  • Apa komponen mesin pemotong laser CO2?

    Miturut macem-macem bahan digunakake laser, peralatan nglereni laser bisa dipérang dadi peralatan nglereni laser padhet lan peralatan nglereni laser gas. Miturut cara kerja laser sing beda, dipérang dadi ...

  • Nglereni & ngukir laser - apa bedane?

    Laser Cutting & Engraving minangka rong panggunaan teknologi laser, sing saiki dadi cara pangolahan sing penting kanggo produksi otomatis. Dheweke akeh digunakake ing macem-macem industri lan lapangan, kayata otomotif, penerbangan, filtrasi, olahraga ...

Temokake Teknologi Laser karo MimoWork