Supplier Pemotong Laser Sampeyan Bisa Dipercaya, Solusi Laser Profesional
sinau More

MimoWork
Laser Sistem

MimoWork duwe spesialisasi ing ngrancang solusi laser kanggo pangolahan bahan non-logam ing bidang pariwara, otomotif & penerbangan, busana & busana, percetakan digital, industri kain saringan, lsp.

Kita nawakake mesin pemotong laser khusus lan khusus kanggo macem-macem panjaluk kanggo ngoptimalake operasi lan produksi para pelanggan.

  • about us

Jelajahi Laser Kemungkinan

  • Bahan
  • Aplikasi

Tim Layanan MimoWork tansah ngutamakake kabutuhan klien ing ndhuwur dhewe saka tahap tes materi wiwitan nganti wiwitan sistem laser.

Kanggo 20 taun, MimoWork wis darmabakti kanggo push
watesan teknologi laser karo bisnis anyar
gagasan.

Mimo wawasan

  • Apa MDF Lan Cara Ngapikake Kualitas Pangolahan?

    Saiki, ing antarane kabeh bahan populer sing digunakake ing perabot, lawang, lemari, lan dekorasi interior, saliyane kayu padhet, bahan liyane sing akeh digunakake yaiku MDF. Kangge, kanthi pangembangan teknologi nglereni laser lan mesin CNC liyane, akeh wong. saka...

  • Napa dadi tren kanggo kustomisasi?

    Napa dadi tren kanggo kustomisasi? nglereni laser & engraving Nalika ngenali cara kanggo ngadeg metu, pangaturan dhewe iku raja. Kustomisasi duweni potensi tanpa wates kanggo merek lan pelanggan, sing ndadekake jagad iki ...

laser kawruh

Temokake Teknologi Laser karo MimoWork

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita