Sistem Pangenalan Kamera CCD - MimoWork
CCD Camera Recognition System

Sistem Pangenalan Kamera CCD

Sistem Pangenalan Kamera CCD

Napa Sampeyan Perlu Sistem Pangenalan Kamera CCD?

patch-cutting

Akeh aplikasi mbutuhake efek pemotongan sing akurat ora preduli ing industri industri utawa rasukan.Kanggo conto: produk adhesive, stiker, patch bordir, label, lan nomer kepar.Biasane produk kasebut ora diprodhuksi kanthi jumlah cilik.Mulane, nglereni kanthi cara konvensional bakal dadi tugas sing mbutuhake wektu lan pajek.MimoWork ngembangake sistem lokasi kamera CCD liwat pangenalan lan lokasi tandha registrasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan nambah akurasi pemotongan ing wektu sing padha.

Kamera CCD dilengkapi ing jejere sirah laser kanggo nggoleki benda kerja nggunakake tandha registrasi ing wiwitan prosedur pemotongan.Kanthi cara iki, tandha fiducial sing dicithak, dirajut lan disulam uga kontur kontras dhuwur liyane bisa dipindai kanthi visual supaya laser bisa ngerti ing ngendi posisi lan dimensi potongan kerja sing nyata, entuk efek pemotongan sing tepat.

Kanthi Sistem Pangenalan Kamera CCD, Sampeyan Bisa

Temokake kanthi akurat barang sing dipotong miturut titik tandha

Pemotongan sing tepat kanthi garis

Kacepetan pangolahan dhuwur bebarengan karo wektu persiyapan piranti lunak sing cendhak

Kompensasi deformasi termal, peregangan, penyusutan bahan

Kesalahan minimal karo kontrol sistem digital

CCD-Camera-position-02

Conto Cara Posisi Pola dening Kamera CCD

Kamera CCD bisa ngenali lan nemokake pola sing dicithak ing papan kayu kanggo mbantu laser kanthi nglereni akurat.Papan tandha kayu, plakat, karya seni lan foto kayu sing digawe saka kayu cetak bisa gampang diproses.

Proses Produksi

Langkah 1 .

uv-printed-wood-01

>> Langsung print pola ing Papan kayu

Langkah 2 .

printed-wood-cut-02

>> Kamera CCD mbantu laser kanggo ngethok desain sampeyan

Langkah 3 .

printed-wood-finished

>> Nglumpukake potongan rampung

Video Demonstrasi

Amarga iki minangka proses otomatis, sawetara katrampilan teknis dibutuhake kanggo operator.Sing bisa ngoperasikake komputer bisa ngrampungake tugas iki.Kabeh proses gampang banget lan gampang dikontrol operator.Sampeyan bisa duwe pangerten ringkes babagan carane nggawe iki liwat video 3 menit ing ngisor iki!

 

Apa ana pitakon babagan Pangenalan Kamera CCD?

Fungsi Tambahan - Kompensasi Ora Akurasi

Sistem CCD uga nduweni fungsi kompensasi distorsi. Kanthi fungsi iki, laser bisa ngimbangi distorsi pangolahan kayata transfer panas, nyetak, utawa distorsi kaya kanthi cara perbandingan sing dirancang lan nyata saka potongan kasebut. evaluasi cerdas Sistem Pangenalan Kamera CCD. Sistem kasebut bisa entuk toleransi 0.5mm kanggo potongan distorsi. Iki njamin kualitas potong.

Compensation of inaccuracies

Aplikasi & Bahan sing Cocok

position-cutting

Tambalan Bordir

Patch Transfer Panas

Angka Twill & Huruf

Printed Acrylic

Label

Tandha

Ditrapake

Produk Adhesive Printed

Tekstil Printed

Kulit Printed

Plastik Printed

Stiker

kayu

MDF

Nggolek Instruksi Laser Online?


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita