Kumaha Laser Cut Acrylic (Akrilik Motong & Engraving) - MimoWork
Material Overview – Acrylic

Tinjauan Bahan - Acrylic

Akrilik motong laser (PMMA)

Profesional sareng mumpuni Laser Motong dina Acrylic

acrylic-02

Kalayan pamekaran téknologi sareng paningkatan kakuatan laser, téknologi laser CO2 janten langkung mapan dina mesin akrilik manual sareng industri.Henteu masalah kaca akrilik tuang (GS) atanapi extruded (XT),laser teh alat idéal pikeun motong sarta ngukir acrylic kalawan waragad processing nyata handap dibandingkeun jeung mesin panggilingan tradisional.Mampuh ngolah rupa-rupa bahan jero,MimoWork Laser Cutterskalawan ngaropéakonfigurasirarancang jeung kakuatan ditangtoskeun bisa minuhan sarat processing béda, hasilna workpieces acrylic sampurna kalawankristal-jelas, edges cut lemesdina operasi tunggal, teu perlu polishing seuneu tambahan.

Henteu ngan motong laser, tapi ukiran laser bisa enrich desain anjeun sarta ngawujudkeun kustomisasi bébas kalawan gaya hipu.Laser cutter jeung laser engravertiasa leres-leres ngarobih desain vektor sareng piksel anu teu aya bandinganana kana produk akrilik khusus tanpa aya watesan.

Laser cut dicitak acrylic

Hebat pisan,dicitak acrylicbisa ogé laser cut akurat jeung polaSistem Pangakuan optik. Papan pariwara, hiasan sapopoe, sareng kado anu teu émut didamel tina akrilik anu dicitak poto, Dirojong ku percetakan jeung téhnologi motong laser, gampang pikeun dihontal ku duanana speed tinggi na kustomisasi.Anjeun tiasa laser cut dicitak acrylic salaku desain ngaropéa anjeun, éta merenah tur efisiensi tinggi.

acrylic-04

Video glance pikeun motong laser akrilik

Pilarian langkung seueur pidéo ngeunaan motong laser & ukiran dina akrilik diGaleri Video

Tips perhatian

1. Purity luhur lambar acrylic bisa ngahontal éfék motong hadé.

2. The edges of pola Anjeun teu kudu teuing sempit.

3. Pilih laser cutter kalawan kakuatan katuhu pikeun edges seuneu-digosok.

4. Tiupan kedah sakedik-gancang pikeun ngahindarkeun panyebaran panas anu ogé tiasa nyababkeun kaduruk.

Sakur patarosan pikeun motong laser & ukiran laser dina akrilik?

Hayu urang terang sareng nawiskeun naséhat sareng solusi langkung seueur pikeun anjeun!

Disarankeun Acrylic Laser Mesin motong

Leutik Acrylic Laser Mesin motong
(Mesin Ukiran Laser Acrylic)

Utamana pikeun motong & ukiran.Anjeun tiasa milih platform kerja anu béda pikeun bahan anu béda.Modél ieu dirarancang khusus pikeun tanda ...

Format ageung Acrylic Laser Cutter

Modél Éntri-tingkat pangalusna pikeun bahan padet format badag, mesin ieu dirancang kalayan aksés ka sadaya opat sisi, sahingga unloading unrestricted na loading ...

Galvo Acrylic Laser Engraver

Pilihan idéal pikeun nyirian atanapi ciuman-motong dina workpieces non-logam.Sirah GALVO tiasa disaluyukeun vertikal dumasar kana ukuran bahan anjeun ...

Ngolah laser pikeun Acrylic

laser-cutting-acrylic-09

1. Laser motong on acrylic

Kakuatan laser anu leres sareng leres ngajamin énergi panas sacara seragam ngalembereh ngaliwatan bahan akrilik.Motong anu tepat sareng sinar laser anu saé nyiptakeun karya seni akrilik anu unik kalayan ujung anu digosok seuneu.

laser-engraving-acrylic-03

2. Laser Engraving on Acrylic

Realisasi gratis sareng fleksibel tina desain grafis khusus digital pikeun pola ukiran praktis dina akrilik.Pola anu rumit sareng halus tiasa diukir laser kalayan detil anu beunghar, anu henteu ngotorkeun sareng ngarusak permukaan akrilik dina waktos anu sami.

Mangpaat tina Laser Cutting Lembar Acrylic

acrylic-polished-edge

Digosok & ujung kristal

acrylic-fine-cutting-01

Bentukna fléksibel motong

acrylic-intriacte-pattern

Ukiran pola intricate

  motong pola akuratkalawansistem pangakuan optik

  Taya kontaminasidirojong kuextractor haseup

processing fléksibel pikeunsagala bentuk atawa pola

 

  Sampurnaedges motong bersih digosokdina operasi tunggal

  No kudu clamp atawa ngalereskeun acrylic alatanprocessing contactless

  Ningkatkeun efisiensiti dahar, motong pikeun narima kalawan méja kerja shuttle

 

aplikasi has pikeun motong laser sarta ukiran akrilik

• Iklan mintonkeun

• Konstruksi Modél Arsitéktur

• Labeling Company

• piala hipu

• Dicitak Acrylic

• jati modern

• Billboard outdoor

• Stand Produk

• Tanda pangecér

• Sprue Lengser

• kurung

• Shopfitting

• Stand kosmetik

acrylic-applications-01

Inpormasi bahan tina Laser Cutting Acrylic

acrylic-materials-02

Salaku bahan lampu-beurat, acrylic geus ngeusi sagala aspek kahirupan urang jeung loba dipaké dina industribahan kompositsawah jeungiklan & hadiahFileds alatan kinerja unggul na.Transparansi optik anu saé, karasa luhur, résistansi cuaca, kamampuan dicitak, sareng ciri-ciri sanésna ngajantenkeun produksi akrilik ningkat unggal taun.Urang tiasa ningali sababarahalightboxes, tanda, kurung, ornamén jeung alat pelindung dijieunna tina acrylic.Saterusna,UV dicitak acrylickalawan warna euyeub tur pola anu laun universal tur nambahkeun leuwih kalenturan sarta kustomisasi.Hal ieu kacida wijaksana pikeun milih nusistem laserpikeun motong sarta ngukir acrylic dumasar kana versatility of acrylic jeung kaunggulan ngolah laser.

Merk Acrylic umum di pasar:

PLEXIGLAS®, Altuglas®, Acrylite®, CryluxTM, Crylon®, Madre Perla®, Oroglas®, Perspex®, Plaskolite®, Plazit®, Quinn®


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami