Sistim Pangakuan kaméra CCD - MimoWork
CCD Camera Recognition System

Sistim Pangenal kaméra CCD

Sistim Pangenal kaméra CCD

Naha Anjeun Peryogikeun Sistem Pangenal Kaméra CCD?

patch-cutting

Seueur aplikasi ngabutuhkeun éfék motong anu akurat henteu masalah dina industri industri atanapi pakean.Pikeun conto produk napel, stiker, patch sulaman, labél, sareng nomer kepar.Biasana produk ieu henteu diproduksi dina jumlah leutik.Ku alatan éta, motong ku métode konvensional bakal jadi tugas consuming waktu jeung taxing.MimoWork ngembangkeun sistem lokasi kaméra CCD liwat pangakuan tanda pendaptaran sareng lokasi, ngabantosan anjeun ngahémat waktos sareng ningkatkeun akurasi motong dina waktos anu sami.

Kaméra CCD dilengkepan gigireun sirah laser pikeun milarian workpiece ngagunakeun tanda pendaptaran di mimiti prosedur motong.Ngaliwatan cara kieu, dicitak, anyaman jeung embroidered tanda fidusia ogé contours tinggi-kontras lianna bisa visually discan ambéh laser bisa nyaho dimana posisi sabenerna sarta diménsi tina potongan karya, achieving éfék motong tepat.

Kalayan Sistem Pangenal kaméra CCD, Anjeun tiasa

Teangan sacara akurat tempat motong nurutkeun titik tanda

Potongan tepat ku outline

Laju pamrosésan anu luhur sareng waktos setélan parangkat lunak anu pondok

Santunan deformasi termal, manjang, shrinkage dina bahan

Kasalahan minimal sareng kontrol sistem digital

CCD-Camera-position-02

Conto Kumaha Posisi Pola ku Kaméra CCD

Kaméra CCD tiasa mikawanoh sareng mendakan pola anu dicitak dina papan kayu pikeun ngabantosan laser kalayan motong akurat.Papan tanda kayu, plak, karya seni sareng poto kai anu didamel tina kai anu dicitak tiasa gampang diolah.

Prosés Produksi

Lengkah 1.

uv-printed-wood-01

>> Langsung nyitak pola anjeun dina papan kai

Lengkah 2.

printed-wood-cut-02

>> Kaméra CCD ngabantosan laser pikeun motong desain anjeun

Lengkah 3.

printed-wood-finished

>> Kumpulkeun potongan rengse Anjeun

Video Demonstrasi

Kusabab éta mangrupikeun prosés otomatis, sababaraha kaahlian téknis diperyogikeun pikeun operator.Anu tiasa ngoperasikeun komputer tiasa ngarengsekeun tugas ieu.Sakabéh prosés saderhana pisan sareng gampang pikeun dikontrol ku operator.Anjeun tiasa gaduh pamahaman ringkes kumaha urang ngadamel ieu ngalangkungan pidéo 3 menit di handap ieu!

 

Aya patarosan pikeun Pangakuan Kaméra CCD?

Fungsi tambahan - Santunan tina Inaccuracy

Sistim CCD ogé boga fungsi distorsi compensation.With fungsi ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun laser pikeun ngimbangan ngolah distorsi kayaning mindahkeun panas, percetakan, atawa distorsi kawas ku cara ngabandingkeun dirancang jeung sabenerna tina potongan berkat. nu evaluasi calakan tina sistem CCD Camera Recognition System.The bisa ngahontal dina kasabaran 0.5mm pikeun distorsi pieces.This greatly ensures kualitas motong.

Compensation of inaccuracies

Aplikasi & Bahan anu Cocog

position-cutting

Bordir Patch

Patch Transfer Panas

Nomer Twill & Hurup

Dicitak Acrylic

Label

Tanda

Dilarapkeun

Produk napel dicitak

Tekstil Dicitak

Dicitak Kulit

Dicitak Plastik

Stiker

Kai

MDF

Pilari Parentah Laser Online?


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami