Film Laser Cut (film PET, Film Pelindung) - MimoWork
Ringkesan Materi – Film

Ringkesan Materi – Film

Film Laser Cutting Kab

Solusi Positif saka Laser Cutting PET Film

Film poliester nglereni laser minangka aplikasi khas.Amarga kinerja poliester sing misuwur, akeh ditrapake ing layar tampilan, overlaying switch membran, layar demek lan liya-liyane.Mesin pemotong laser nglawan kemampuan leleh laser sing apik banget ing film kanggo ngasilake kualitas potong sing resik & rata kanthi efisiensi dhuwur.Sembarang wujud bisa dipotong laser kanthi fleksibel sawise ngunggah file pemotongan.Kanggo film sing dicithak, MimoWork Laser nyaranake pemotong laser kontur sing bisa nyadari pemotongan pinggiran sing akurat ing sadawane pola kanthi bantuan sistem pangenalan kamera.

Kajaba iku, kanggo vinyl transfer panas, film protèktif 3M®, film reflektif, film asetat, film Mylar, nglereni laser lan ukiran laser nduweni peran penting ing aplikasi kasebut.

wayang2

Tampilan Video - Carane Laser Cut Film

• Kiss Cut vinyl transfer panas

• Die Cut liwat backing

FlyGalvo Laser Engraver nduweni sirah galvo sing bisa dipindhah sing bisa ngetokake bolongan kanthi cepet lan ngukir pola ing materi format gedhe.Daya laser lan kacepetan laser sing cocog bisa nggayuh efek nglereni ciuman kaya sing sampeyan deleng ing video kasebut.Pengin sinau luwih lengkap babagan engraver laser vinyl transfer panas, mung takon kita!

Kaluwihan saka PET Laser Cutting

Dibandhingake karo metode mesin konvensional sing kanggo kelas standar sing digunakake kaya aplikasi kemasan, MimoWork luwih akeh gaweyan kanggo nawakake solusi pemotongan laser PETG menyang film sing digunakake kanggo aplikasi optik lan kanggo sawetara panggunaan industri lan listrik khusus.Laser CO2 dawane gelombang mikro 9.3 lan 10.6 cocok banget kanggo nglereni laser film PET lan vinyl engraving laser.Kanthi daya laser sing tepat lan setelan kacepetan nglereni, pinggiran pemotongan sing cetha kristal bisa digayuh.

laser-cut-film-wangun

Cutting wangun fleksibel

laser-nglereni-film-resik-pinggiran

Pinggir potong resik & garing

laser-engraving-film

Film laser engraving

✔ Presisi dhuwur - potongan 0.3mm bisa uga

✔ Ora tempel ing sirah laser kanthi perawatan tanpa kontak

✔ Pemotongan laser sing resik ngasilake pinggiran sing resik tanpa adhesi

✔ Fleksibilitas dhuwur kanggo saben wangun, ukuran film

✔ Kualitas dhuwur sing konsisten gumantung ing sistem conveyor otomatis

✔ Daya laser sing cocog ngontrol pemotongan sing akurat kanggo film multi-lapisan

Dianjurake Film Cutting Machine

• Daya Laser: 100W / 150W / 300W

• Area Kerja: 1300mm * 900mm (51.2" * 35.4")

• Daya Laser: 180W / 250W / 500W

• Area Kerja: 400mm * 400mm (15.7 "* 15.7")

Pilihan Nganyarke:

Auto-Feeder

Auto-feeder bisa kanthi otomatis Feed materi muter menyang meja kerja conveyor.Sing njamin materi film warata lan Gamelan, nggawe nglereni laser luwih cepet lan gampang.

Kamera CCD

Kanggo film sing dicithak, Kamera CCD bisa ngenali pola kasebut lan nglatih kepala laser kanggo ngethok kontur.

Pilih mesin laser lan opsi laser sing cocog karo sampeyan!

Laser MimoWork ngarahake kanggo ngrampungake masalah potensial sajrone produksi film sampeyan
lan ngoptimalake bisnis sampeyan sajrone eksekusi saben dina!

Aplikasi Umum Laser Cutting Film

• Kaca Film

• Papan jeneng

• Layar Tutul

• insulasi listrik

• Isolasi Industri

• Membran Ngalih Overlays

• Label

• Stiker

• Face Shield

• Packing Fleksibel

• Stencils Mylar Film

film-aplikasi-01

Saiki, film ora mung bisa digunakake ing aplikasi industri kayata reprographics, film hot stamping, pita transfer termal, film keamanan, film rilis, kaset adesif, lan label lan decals;aplikasi listrik/elektronik kayata photoresists, motor, lan insulasi generator, kabel lan bungkus kabel, switch membran, kapasitor, lan sirkuit cetak fleksibel nanging uga digunakake ing aplikasi sing relatif anyar kayata tampilan panel datar (FPD) lan sel surya, lsp.

Properti Material saka PET Film:

laser-nglereni-pet-film

Film poliester minangka bahan utama ing antarane kabeh, asring diarani PET (Polyethylene Terephthalate), nduweni sifat fisik sing luar biasa kanggo film plastik.Iki kalebu kekuatan tensile dhuwur, resistance kimia, stabilitas termal, flatness, kajelasan, resistance suhu dhuwur, termal lan sifat insulasi listrik.

Film polyester kanggo packaging nggantosi pasar paling gedhe nggunakake pungkasan, ngiring dening industri kang kalebu tampilan panel flat, lan electrical / elektronik kaya film termenung, etc. Iki pungkasan nggunakake akun kanggo meh total konsumsi global.

Kepiye cara milih mesin pemotong film sing cocog?

Film PET nglereni laser lan film engraving laser minangka rong panggunaan utama mesin pemotong laser CO2.Amarga film poliester minangka bahan sing nduweni macem-macem aplikasi, kanggo mesthekake yen sistem laser sampeyan cocog kanggo aplikasi sampeyan, hubungi MimoWork kanggo konsultasi lan diagnosa luwih lanjut.Kita yakin manawa keahlian karo teknologi sing berkembang cepet lan berkembang ing persimpangan manufaktur, inovasi, teknologi, lan perdagangan minangka bedane.

Carane nglereni film protèktif laser?
Hubungi kita kanggo pitakonan, konsultasi utawa enggo bareng informasi


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita