Ringkesan Material - Kulit - MimoWork
Material Overview – Leather

Ringkesan Material - Kulit

Laser Cutting Kulit

leather-material-03

Sifat Material:

Kulit utamane nuduhake bahan alami sing digawe saka kulit mentah lan kulit kewan.

MimoWork CO2 Laser wis diuji kanthi kinerja pangolahan sing apik banget ing kulit sapi, roan, chamois, kulit babi, kulit buckskin, lan liya-liyane. tansah bisa njamin sampeyan efek pangolahan sing tepat lan unik.

Kaluwihan saka Kulit Processing Laser:

Laser Cutting Kulit

• pinggiran nutup otomatis saka bahan

• Processing terus-terusan, seamlessly nyetel proyek ing fly

• Nyilikake sampah materi banget

• Ora ana titik kontak = Ora nganggo alat = kualitas pemotongan dhuwur sing konstan

• Laser sabenere bisa Cut lapisan ndhuwur kulit multi dilapisi kanggo entuk efek padha engraving

leather-laser-perforating

Kulit Ukiran Laser

• Nggawa prosedur pangolahan sing luwih fleksibel

• rasa engraving unik ing proses perawatan panas

Laser Perforating Kulit

• Entuk desain sewenang-wenang, sabenere die-cut desain cilik ing 2mm

Laser Marking Kulit

• Gampang ngatur - mung ngimpor file menyang mesin laser MimoWork lan posisi ing ngendi wae sampeyan pengin.

• Cocog kanggo batch cilik / standarisasi - sampeyan ora kudu gumantung ing pabrik gedhe.

 

leather-engraving

Kanggo njamin yen sistem laser sampeyan cocog kanggo aplikasi sampeyan, hubungi MimoWork kanggo konsultasi lan diagnosa luwih lanjut.

Kita minangka mitra laser khusus sampeyan!
Hubungi kita kanggo pitakonan, konsultasi utawa enggo bareng informasi


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita