Mëso më shumë

MimoWork
LaserSistemet

MimoWork është e specializuar në dizajnimin e zgjidhjeve lazer për prerjen, gdhendjen, shënjimin, saldimin dhe pastrimin e metaleve dhe jometaleve në fushën e printimit dixhital, reklamave, automobilave dhe aviacionit, modës dhe veshjeve, aplikimit të metaleve, etj.

Ne ofrojmë makina lazer të personalizuara dhe të specializuara për lloje të ndryshme kërkesash për të optimizuar dhe përmirësuar funksionimin dhe prodhimin e klientëve tanë.

 • rreth nesh

EksploroniLaserMundësitë

 • Materiale
 • Aplikacionet

Ekipi i Shërbimit MimoWork i vendos gjithmonë nevojat e klientëve tanë mbi nevojat tona që nga faza fillestare e testimit të materialit deri në fillimin e sistemit lazer.

Për 20 vjet, MimoWork i është përkushtuar shtytjes
kufijtë e teknologjisë lazer me biznesin e ri
idetë.

Mimonjohuri

 • Gdhendja me lazer nën sipërfaqe - Çfarë dhe si [2024 e përditësuar]

  Gdhendja me lazer nëntokësor - Çfarë dhe si [2024 Përditësuar] Gdhendja me lazer nën sipërfaqe është një teknikë që përdor energjinë lazer për të ndryshuar përgjithmonë shtresat nëntokësore të një materiali pa dëmtuar sipërfaqen e tij. Në gdhendjen me kristal, një h...

 • Trendi i veshjeve të prera me laser CO2 (veshje, aksesorë)

  Trendi i aplikimeve të gjera të lazerit të veshjeve të prera me lazer në fushat e veshjeve dhe modës Prerja me lazer e veshjeve Prerja me lazer ka revolucionarizuar industrinë e modës...

lazernjohuri

 • Magjia e Felt-it me Prerje me Laser me Prerës me laser CO2

  Ju duhet të keni parë slitën me prerje me lazer ose dekorimin e varur.Janë mjaft të hollë dhe delikate.Fenda e prerjes me lazer dhe shamia e gdhendjes me lazer janë të njohura në mesin e aplikacioneve të ndryshme si pëlhurat e tavolinës, qilimat, guarnicionet, një...

 • Makina saldatore me lazer: më e mirë se saldimi TIG & MIG?[2024]

  Procesi bazë i saldimit me lazer përfshin fokusimin e një rreze lazer në zonën e bashkimit midis dy materialeve duke përdorur një sistem shpërndarjeje optike.Kur rrezja kontakton materialet, ajo transferon energjinë e saj, duke u ngrohur me shpejtësi dhe duke shkrirë një pjesë të vogël...

Zbuloni teknologjinë lazer me MimoWork

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni