Panyadia Pamotong Laser Terpercaya Anjeun, Solusi Laser Profesional
diajar deui

MimoWork
Laser Sistem

MimoWork specializes dina ngarancang solusi laser pikeun ngolah bahan non-logam dina widang iklan, otomotif & aviation, fashion & apparel, percetakan digital, industri lawon filter, jsb.

Kami nawiskeun mesin motong laser khusus sareng khusus pikeun rupa-rupa tungtutan pikeun ngaoptimalkeun operasi sareng produksi konsumén urang.

  • about us

Ngajalajah Laser Kamungkinan

  • Bahan
  • Aplikasi

Tim MimoWork Service salawasna nempatkeun pangabutuh klien kami di luhur sorangan ti mimiti tahap nguji bahan nepi ka ngamimitian-up tina sistem laser.

Pikeun 20 taun, MimoWork geus dedicated ka push
wates téhnologi laser kalawan bisnis anyar
gagasan.

Mimo wawasan

  • Naon Dupi MDF Sareng Kumaha Ngaronjatkeun Kualitas Pangolahna?

    Dina hadir, diantara sakabeh bahan populér dipaké dina jati, panto, cabinets, sarta hiasan interior, sajaba kai padet, bahan séjén loba dipaké nyaéta MDF.Meanwhile, kalawan ngembangkeun téhnologi motong laser sarta mesin CNC sejen, loba jalma. ti...

  • Naha éta tren pikeun kustomisasi?

    Naha éta tren pikeun kustomisasi? motong laser & ukiran Nalika identifying cara pikeun nangtung kaluar, kustomisasi raja. Kustomisasi gaduh poténsi anu teu terbatas pikeun merek sareng konsumén, anu ngajantenkeun dunya ...

laser pangaweruh

  • Ukuran Freeze-proofing pikeun CO2 Laser System dina Usum tiis

    Ringkesan: Artikel ieu utamana ngécéskeun kabutuhan pangropéa usum mesin motong laser, prinsip dasar jeung métode pangropéa, kumaha carana milih bahan keur anti ngagibleg tina mesin motong laser, sarta urusan needing ...

  • Fakta konci Anjeun kudu Konw ngeunaan CO2 Laser Mesin

    Nalika anjeun anyar pikeun téhnologi laser sarta mertimbangkeun purchasing mesin motong laser, kudu aya loba patarosan rék nanya. MimoWork bungah ngabagikeun sareng anjeun inpormasi langkung seueur ngeunaan mesin laser CO2 sareng mugia anjeun ...

Panggihan Téhnologi Laser kalawan MimoWork

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami