Suplier Pemotong Laser anjeun anu dipercaya, Solusi Laser Profesional
diajar deui

MimoWork
Laser Sistem

MimoWork ngahususkeun kana ngarancang solusi laser pikeun ngolah bahan non-logam dina bidang iklan, otomotif & penerbangan, mode & pakean, percetakan digital, industri lawon filter, jst.

Kami nawiskeun mesin motong laser anu khusus sareng khusus pikeun ragam tungtutan ngaoptimalkeun operasi sareng produksi pelanggan kami.

  • about us

Jelajah Laser Kamungkinan

  • Bahan-bahanna
  • Aplikasi

Tim MimoWork Service sok nempatkeun kabutuhan klién di luhur kabutuhan kami ti mimiti tahap pangujian bahan awal dugi ka mimiti sistem laser.

Salami 20 taun, MimoWork parantos didaptarkeun pikeun ngadorong
watesan téknologi laser ku bisnis anyar
ideu.

Mimo sawangan

  • Laser Nyiptakeun Langkung Kamungkinan pikeun Kustomisasi

    Laser Nyiptakeun Langkung Tiasa pikeun Kustomisasi Ayeuna-ayeuna kustomisasi parantos janten trend utama dina kahirupan sadidinten, naha éta gaya pakean sareng aksésoris hiasan. Nempatkeun konsumén'squirements kana prosés produksi nyaéta cor ...

  • Kumaha pakean olahraga tiis awak anjeun?

    Kumaha pakean olahraga tiis awak anjeun? Musim Panas! Waktu taun anu urang sering ngupingkeun sareng ningali kecap 'cool' dilebetkeun kana seueur iklan produk. Ti rompi, leungeun baju pondok, baju olahraga, calana panjang, sareng bahkan tempat tidur, sadayana laboratorium ...

laser elmuna

  • Naon komponén mesin motong laser CO2?

    Numutkeun kana bahan damel laser anu sanés, alat-alat motong laser tiasa dibagi kana alat-alat motong laser padet sareng alat-alat motong laser gas. Numutkeun ka padamelan damel anu béda dina laser, éta dibagi kana kontinyu ...

  • Laser motong & ukiran - naon bedana?

    Laser Cutting & Ukiran mangrupikeun kagunaan téknologi laser, anu ayeuna mangrupikeun cara ngolah anu peryogi pisan dina produksi otomatis. Éta seueur dianggo dina sagala rupa industri sareng lapangan, sapertos otomotif, penerbangan, tapis, baju olahraga ...

Ngajalajah Teknologi Laser sareng MimoWork