Panyadia Pamotong Laser Terpercaya Anjeun, Solusi Laser Profesional
diajar deui

MimoWork
LaserSistem

MimoWork specializes dina ngarancang solusi laser pikeun ngolah bahan non-logam dina widang iklan, otomotif & aviation, fashion & apparel, percetakan digital, industri lawon filter, jsb.

Urang nawiskeun ngaropéa tur husus mesin motong laser pikeun variétas tungtutan pikeun ngaoptimalkeun operasi konsumén urang 'jeung produksi.

  • about us

NgajalajahLaserKamungkinan

  • Bahan
  • Aplikasi

Tim MimoWork Service salawasna nempatkeun pangabutuh klien kami di luhur sorangan ti mimiti tahap nguji bahan nepi ka ngamimitian-up tina sistem laser.

Pikeun 20 taun, MimoWork geus dedicated ka push
wates téhnologi laser kalawan bisnis anyar
gagasan.

Mimowawasan

  • Motong Patch Jeung MimoWork

    Gaya Patch Laser Potong Baju Anjeun dina Pantun sareng Patch Potong Laser Éta tiasa dianggo sareng ampir naon waé anu anjeun tingali, kalebet jeans, jas, kaos, kaos, sapatu, ransel, sareng sampul telepon.Aranjeunna ...

  • Meunangkeun eta sakaligus ku Laser PCB Engraving

    Laksanakeun sakaligus ku Laser PCB Etching PCB, pamawa dasar IC (Integrated Circuit), ngagunakeun jejak konduktif pikeun ngahontal sambungan sirkuit diantara komponén éléktronik.Naha éta kartu sirkuit dicitak?kondu...

laserpangaweruh

  • Laser Engraver VS Laser Cutter

    Naon ngajadikeun hiji laser engraver béda ti laser cutter? Kumaha carana milih mesin laser pikeun motong sarta ukiran? Upami Anjeun gaduh patarosan sapertos, Anjeun meureun tempo investasi dina laser a...

  • Ukuran Freeze-proofing pikeun CO2 Laser System dina Usum tiis

    Ringkesan: Artikel ieu utamana ngécéskeun kabutuhan pangropéa usum mesin motong laser, prinsip dasar jeung métode pangropéa, kumaha carana milih bahan keur anti ngagibleg tina mesin motong laser, sarta urusan needing ...

Panggihan Téhnologi Laser kalawan MimoWork

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami