diajar deui

MimoWork
LaserSistem

MimoWork ngahususkeun dina ngarancang solusi laser pikeun motong bahan logam sareng non-logam, ukiran, nyirian, las sareng beberesih dina widang percetakan digital, pariwara, otomotif & penerbangan, fashion & apparel, aplikasi logam, jsb.

Kami nawiskeun mesin laser khusus sareng khusus pikeun rupa-rupa tungtutan pikeun ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun operasi sareng produksi konsumén urang.

  • tentang Kami

NgajalajahLaserKamungkinan

  • Bahan
  • Aplikasi

Tim MimoWork Service salawasna nempatkeun pangabutuh klien kami di luhur sorangan ti mimiti tahap nguji bahan nepi ka ngamimitian-up tina sistem laser.

Pikeun 20 taun, MimoWork geus dedicated ka push
wates téhnologi laser kalawan bisnis anyar
gagasan.

Mimowawasan

  • Laser Tekstil motong - Mesin motong lawon otomatis

    Motong Tekstil Laser Otomatis pikeun pakean, peralatan olahraga, panggunaan industri Motong tékstil mangrupikeun prosés anu dipikabutuh pikeun ngadamel pakean, asesoris garmen, alat olahraga, bahan insulasi, jsb.

  • Las laser Handheld: A Guide Rujukan Lengkep

    Las Laser Handheld: Pituduh Rujukan Lengkep Artikel saméméhna: >> Sagala anu Anjeun Hayang Nyaho ngeunaan Daptar Eusi Las Laser: ...

laserpangaweruh

Panggihan Téhnologi Laser kalawan MimoWork

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami