научи повеќе

MimoWork
ЛасерскиСистеми

MimoWork е специјализиран за дизајнирање ласерски решенија за сечење метални и неметални материјали, гравирање, обележување, заварување и чистење во областа на дигиталното печатење, рекламирањето, автомобилската и авијацијата, модата и облеката, металната апликација итн.

Ние нудиме прилагодени и специјализирани ласерски машини за различни барања за оптимизирање и надградба на работењето и производството на нашите клиенти.

 • за нас

ИстражуваЛасерскиМожности

 • Материјали
 • Апликации

Тимот на MimoWork Service секогаш ги става потребите на нашите клиенти над нашите, од почетната фаза на тестирање на материјалот до стартувањето на ласерскиот систем.

Веќе 20 години, MimoWork е посветен на притисокот
границите на ласерската технологија со нов бизнис
идеи.

Мимоувиди

 • Подземно ласерско гравирање - што и како [Ажурирано 2024 година]

  Подповршинско ласерско гравирање - Што и како [2024 година ажурирано] Ласерско гравирање под површината е техника која користи ласерска енергија за трајно да ги промени подповршинските слоеви на материјалот без да ја оштети неговата површина. Кај кристалното гравирање, ж...

 • Тренд на облека со ласерско сечење со CO2 (облека, додаток)

  Тренд на широки ласерски апликации на облека со ласерско сечење во облека и модни полиња Ласерско сечење облека Ласерското сечење ја револуционизираше модната индустрија до крај...

ласерскизнаење

 • Магијата на филцот за ласерско сечење со ласерски филц со CO2

  Сигурно сте го виделе подметнувачот со ласерско пресекување или висечката декорација.Тие се прилично исклучителни и нежни.Ласерски филц за сечење и ласерски филц за гравирање се популарни меѓу различните апликации од филц како филц за маси, килими, дихтунзи,...

 • Ласерска машина за заварување: подобра од ТИГ и МИГ заварување?[2024]

  Основниот процес на ласерско заварување вклучува фокусирање на ласерскиот зрак на зглобната област помеѓу два материјали со помош на оптички систем за испорака.Кога зракот контактира со материјалите, ја пренесува својата енергија, брзо загревајќи и топејќи мали се...

Откријте ласерска технологија со MimoWork

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја