Ringkesan Aplikasi - Bahan Insulasi & Bahan Pelindung - MimoWork
Application Overview – Insulation Materials & Protective Materials

Ringkesan Aplikasi - Bahan Insulasi & Bahan Proteksi

Bahan Insulasi Pemotongan Laser

Insulation-Materials-Protective-Materials

Aplikasi Bahan Insulasi Khas

Mesin Reciprocating, Turbin Gas & Uap, Sistem Pembuangan, Kompartemen Mesin, Isolasi Pipa, Isolasi Industri, Isolasi Laut, Isolasi Aerospace, Isolasi Akustik

Bahan insulasi digunakake kanggo macem-macem aplikasi, mesin reciprocating, turbin gas & uap & insulasi pipa & insulasi industri & insulasi laut & insulasi aeroangkasa & insulasi mobil; ana macem-macem jinis bahan insulasi, kain, kain asbes, foil, nglereni laser ngganti pemotongan piso tradisional kanthi bertahap.

Bahan Insulasi Utama kanggo Nglereni Laser

Fiberglass, Wol Mineral, Selulosa, Serat Alami, Polistirena, Poliisosianurat, Poliuretana, Vermiculite lan Perlite, Urea-formaldehida Busa, Busa Cementitious, Busa Fenolik, Insulasi Facings

Insulation-Materials-Protective-Materials-01

Pentinge Laser Cutting kanggo Bahan Insulasi

✔  Proteksi lingkungan, ora nglereni bledug & fraying

✔  Nglindhungi kesehatan operator, nyuda partikel bledug mbebayani karo nglereni piso

✔  Ngirit biaya / biaya nyandhang blades

Laser Cutting Keramik Tebal & Fiberglass

Temokake video liyane babagan pemotong laser ing kita Galeri Video

Kita minangka mitra laser khusus sampeyan!
Hubungi kita kanggo pitakonan, konsultasi utawa enggo bareng informasi


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita