Përmbledhje e aplikacionit - Materialet izoluese dhe materialet mbrojtëse - MimoWork
Application Overview – Insulation Materials & Protective Materials

Përmbledhje e aplikacionit – Materialet izoluese dhe materialet mbrojtëse

Materialet izoluese të prerjes me lazer

Insulation-Materials-Protective-Materials

Izolimi i rekomanduar me prerës me lazer

• Zona e punës: 1600 mm * 1000 mm (62,9” * 39,3”)

• Fuqia Laser: 100W/150W/300W

• Zona e punës: 1600mm * 3000mm (62,9'' *118'')

• Fuqia Laser: 100W/150W/300W

• Zona e punës: 2500mm * 3000mm (98,4'' *118'')

• Fuqia Laser: 150W/300W/500W

Rëndësia kryesore e materialeve izoluese të prerjes me lazer

Mbrojtja e mjedisit, pa pluhur prerës dhe fërkim

Mbroni shëndetin e operatorit, zvogëloni grimcat e dëmshme të pluhurit me prerje me thikë

Kurseni koston/ koston e konsumimit të teheve

Prerës i trashë izolues qeramike dhe tekstil me fije qelqi

Gjeni më shumë video rreth prerësve tanë lazer tek neVideo Galeria

Aplikime tipike të izolimit të prerjes me lazer

Motorë reciproke, turbina me gaz dhe avull, sisteme shkarkimi, ndarje motori, izolim tubash, izolim industrial, izolim detar, izolim i hapësirës ajrore, izolim akustik

Materialet izoluese përdoren gjerësisht për aplikime të ndryshme: motorë reciproke, turbina me gaz dhe avull & izolim tubash & izolim industrial & izolim detar & izolim i hapësirës ajrore & izolim automobilistik;ka materiale izoluese të llojeve të ndryshme, pëlhura, pëlhura asbesti, fletë metalike.Makina prerëse me izolim lazer po zëvendëson gradualisht prerjen tradicionale të thikës.

Materialet kryesore të izolimit të prerjes me lazer

Prerje me laserizolimi i leshit mineral, lazerprerje izolimi leshi guri, pllakë izolimi për prerje me lazer, lazerprerje dërrase me shkumë rozë, lazershkumë izoluese prerëse,shkumë poliuretani për prerje me lazer,stiropor për prerje me lazer

Të tjerët:

Tekstil me fije qelqi, lesh mineral, celulozë, fibra natyrale, polistiren, poliizocianurat, poliuretani, vermikulit dhe perlit, shkumë ure-formaldehid, shkumë çimentoje, shkumë fenolike, veshje izoluese

Insulation-Materials-Protective-Materials-01

Ne jemi partneri juaj i specializuar për laser!
Na kontaktoni për çdo pyetje në lidhje me izolimin e prerjes me lazer


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni