Tinjauan Aplikasi - Bahan Insulasi & Bahan Pelindung - MimoWork
Application Overview – Insulation Materials & Protective Materials

Tinjauan Aplikasi - Bahan Insulasi & Bahan Pelindung

Bahan insulasi motong laser

Insulation-Materials-Protective-Materials

Disarankeun insulasi laser cutter

• Daérah Gawé: 1600mm * 1000mm (62,9 "* 39,3")

• kakuatan laser: 100W / 150W / 300W

• Wewengkon Gawé: 1600mm * 3000mm (62,9 '' * 118 '')

• kakuatan laser: 100W / 150W / 300W

• Wewengkon Gawé: 2500mm * 3000mm (98,4 '' * 118 '')

• kakuatan laser: 150W / 300W / 500W

Pentingna konci laser motong bahan insulasi

Perlindungan lingkungan, teu aya motong debu & fraying

Nangtayungan kaséhatan operator urang, ngurangan partikel lebu ngabahayakeun ku motong péso

Ngahemat ongkos / consumables wilah maké ongkos

Kandel Keramik & Fiberglass Insulasi Cutter

Pilarian langkung seueur pidéo ngeunaan pemotong laser kami di kamiGaleri Video

Aplikasi has tina laser motong insulasi

Mesin Reciprocating, Gas & Turbin Uap, Sistem Knalpot, Kompartemen Mesin, Insulasi Pipa, Insulasi Industri, Insulasi Laut, Insulasi Aerospace, Insulasi Akustik

bahan insulasi loba dipaké pikeun aplikasi béda: mesin reciprocating, gas & PLTMH uap & insulasi pipa & insulasi industri & insulasi laut & insulasi aerospace & insulasi mobil;Aya tipena béda bahan insulasi, fabrics, lawon asbés, foil.Mesin pemotong insulasi laser ngagentos motong péso tradisional sacara bertahap.

Bahan utama insulasi motong laser

motong laserinsulasi wol mineral, lasermotong insulasi rockwool, laser motong dewan insulasi, lasermotong dewan busa pink, lasermotong busa insulasi,motong laser busa polyurethane,motong laser Styrofoam

Lain:

Fiberglass, Wol Mineral, Selulosa, Serat Alami, Polystyrene, Polyisocyanurate, Polyurethane, Vermiculite jeung Perlite, Urea-formaldehida Busa, Cementitious Busa, Phenolic Foam, Insulasi Facings

Insulation-Materials-Protective-Materials-01

Kami pasangan laser husus Anjeun!
Taroskeun kami pikeun patarosan ngeunaan insulasi motong laser


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami