Tinjauan Aplikasi - Bahan Insulasi & Bahan Pelindung - MimoWork
Application Overview – Insulation Materials & Protective Materials

Tinjauan Aplikasi - Bahan Insulasi & Bahan Pelindung

Bahan insulasi motong laser

Insulation-Materials-Protective-Materials

Aplikasi Bahan Insulasi Biasa

Mesin Reciprocating, Gas & Turbin Uap, Sistem Knalpot, Kompartemen Mesin, Insulasi Pipa, Insulasi Industri, Insulasi Laut, Insulasi Aerospace, Insulasi Akustik

bahan insulasi loba dipaké pikeun aplikasi béda, mesin reciprocating, gas & uap turbin & insulasi pipa & insulasi industri & insulasi laut & insulasi aerospace & insulasi mobil; Aya tipena béda bahan insulasi, fabrics, lawon asbés, foil, motong laser geus ngaganti motong péso tradisional laun.

Bahan insulasi utama pikeun motong laser

Fiberglass, Wol Mineral, Selulosa, Serat Alami, Polystyrene, Polyisocyanurate, Polyurethane, Vermiculite jeung Perlite, Urea-formaldehida Busa, Cementitious Busa, Phenolic Foam, Insulasi Facings

Insulation-Materials-Protective-Materials-01

Pentingna konci laser motong pikeun bahan insulasi

✔  Perlindungan lingkungan, teu aya motong debu & fraying

✔  Nangtayungan kaséhatan operator urang, ngurangan partikel lebu ngabahayakeun ku motong péso

✔  Ngahemat ongkos / consumables wilah maké ongkos

Laser Motong Keramik Kandel & Fiberglass

Pilarian langkung seueur pidéo ngeunaan pemotong laser kami di kami Galeri Video

Kami pasangan laser husus Anjeun!
Taroskeun kami pikeun patarosan, konsultasi atanapi ngabagi inpormasi


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami