Laser Cut Film (pilem piaraan, pilem pelindung) - MimoWork
Tinjauan Bahan - Pilem

Tinjauan Bahan - Pilem

Pilem motong laser

Solusi Positip Laser Cutting PET Film

Laser motong pilem poliéster nyaéta aplikasi has.Alatan kinerja poliéster nonjol, éta loba dilarapkeun dina layar tampilan, overlaying switch mémbran, layar rampa jeung sajabana.Mesin laser cutter opposes kamampuhan lebur laser unggulan dina pilem pikeun ngahasilkeun bersih & datar kualitas cut dina efisiensi tinggi.Sakur bentuk tiasa dipotong laser sacara fleksibel saatos unggah file motong.Pikeun pilem dicitak, MimoWork Laser nyarankeun kontur laser cutter nu bisa ngawujudkeun motong ujung akurat sapanjang pola kalayan bantuan sistem pangakuan kaméra.

Sagedengeun ti eta, pikeun mindahkeun panas vinyl, pilem pelindung 3M®, pilem reflective, pilem asétat, pilem Mylar, motong laser sarta ukiran laser maénkeun peran penting dina aplikasi ieu.

pilem2

Video Pintonan - Kumaha Laser Cut Film

• Kiss motong mindahkeun panas vinyl

• Paeh motong ngaliwatan tonggong

The FlyGalvo Laser Engraver ngabogaan sirah galvo movable nu bisa gancang motong liang jeung ngukir pola dina bahan format badag.Daya laser anu pas sareng laju laser tiasa ngahontal pangaruh motong ciuman sapertos anu anjeun tingali dina pidéo.Wanna leuwih jéntré ngeunaan mindahkeun panas vinyl laser engraver, ngan inquire kami!

Kaunggulan tina motong laser PET

Dibandingkeun sareng metode machining konvensional anu kanggo kelas standar anu dianggo sapertos aplikasi bungkusan, MimoWork langkung seueur usaha pikeun nawiskeun solusi motong laser PETG kana pilem anu dianggo pikeun aplikasi optik sareng pikeun sababaraha kagunaan industri sareng listrik khusus.The 9.3 jeung 10.6 micro panjang gelombang CO2 laser pisan cocog pikeun motong laser pilem pepet jeung laser ukiran vinyl.Kalayan kakuatan laser anu tepat sareng setélan laju motong, ujung motong anu jelas kristal tiasa dihontal.

laser-cut-pilem-wangun

Bentuk fléksibel motong

laser-motong-pilem-beresih-ujung

Bersih & garing ujung motong

laser-ukir-pilem

pilem laser ukiran

✔ Precision High - 0.3mm cutouts anu mungkin

✔ Henteu aya némpelkeun kana sirah laser kalayan perawatan anu kirang-kontak

✔ motong laser garing ngahasilkeun ujung bersih tanpa adhesion nanaon

✔ Kalenturan anu luhur pikeun unggal bentuk, ukuran pilem

✔ Konsisten kualitas luhur ngandelkeun sistem conveyor otomatis

✔ Daya laser anu pas ngadalikeun motong akurat pikeun pilem multi-lapisan

Disarankeun Mesin motong pilem

• kakuatan laser: 100W / 150W / 300W

• Daérah Gawé: 1300mm * 900mm (51,2 "* 35,4")

• kakuatan laser: 180W / 250W / 500W

• Daérah Gawé: 400mm * 400mm (15,7 "* 15,7")

Pilihan Ngaronjatkeun:

Otomatis-Feeder

Otomatis-feeder bisa otomatis eupan bahan roll kana meja kerja conveyor.Éta ngajamin bahan pilem datar sareng mulus, ngajantenkeun motong laser langkung gancang sareng gampang.

kaméra CCD

Pikeun pilem anu dicitak, Kaméra CCD tiasa mikawanoh pola sareng maréntahkeun sirah laser pikeun motong sapanjang kontur.

Pilih mesin laser sareng pilihan laser anu cocog sareng anjeun!

Laser MimoWork ditujukeun pikeun ngarengsekeun masalah poténsial salami produksi pilem anjeun
sareng ngaoptimalkeun bisnis anjeun sapanjang palaksanaan dinten-dinten!

Aplikasi umum tina pilem motong laser

• Jandéla Film

• Nameplate

• Layar cabak

• insulasi listrik

• insulasi Industrial

• mémbran Pindah Overlays

• labél

• Stiker

• raray Shield

• packing fléksibel

• Stencils Mylar Film

pilem-aplikasi-01

Kiwari pilem teu ngan bisa dipaké dina aplikasi industri kayaning reprographics, pilem stamping panas, pita termal-transfer, pilem kaamanan, pilem release, pita napel, sarta labél jeung decals;aplikasi listrik / éléktronik kayaning photoresists, motor, sarta insulasi generator, kawat jeung bungkus kabel, saklar mémbran, kapasitor, sarta sirkuit dicitak fléksibel tapi ogé dipaké dina aplikasi rélatif anyar kayaning mintonkeun panel datar (FPDs) jeung sél surya, jsb.

Sipat Bahan tina pilem PET:

laser-motong-piaraan-pilem

Pilem poliéster mangrupikeun bahan utama diantara sadayana, sering disebut PET (Polyéthylene Terephthalate), gaduh sipat fisik anu luar biasa pikeun pilem plastik.Ieu kalebet kakuatan tegangan tinggi, résistansi kimia, stabilitas termal, datar, kajelasan, résistansi suhu luhur, sipat insulasi termal sareng listrik.

Film poliéster pikeun bungkusan ngagambarkeun pasar pamakéan tungtung pangbadagna, dituturkeun ku industri nu ngawengku mintonkeun panel datar, jeung listrik / éléktronik kawas pilem reflective, jsb tungtung ieu ngagunakeun akun pikeun ampir total konsumsi global.

Kumaha carana milih mesin motong pilem cocog?

Laser motong pilem PET sareng pilem laser engraving mangrupikeun dua kagunaan utama tina mesin motong laser CO2.Kusabab pilem poliéster mangrupikeun bahan anu ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, pikeun mastikeun yén sistem laser anjeun cocog pikeun aplikasi anjeun, mangga ngahubungi MimoWork pikeun konsultasi sareng diagnosis salajengna.Kami yakin yén kaahlian sareng téknologi anu gancang-gancang, munculna di persimpangan pabrik, inovasi, téknologi, sareng perdagangan mangrupikeun pembeda.

Kumaha laser motong pilem pelindung?
Taroskeun kami pikeun patarosan, konsultasi atanapi ngabagi inpormasi


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami