Pasqyrë e materialit – Film

Pasqyrë e materialit – Film

Film prerës me lazer

Zgjidhja pozitive e filmit PET me prerje me laser

Prerja me lazer filmi poliestër është aplikimi tipik.Për shkak të performancës së spikatur të poliesterit, ai aplikohet gjerësisht në ekranin e ekranit, mbivendosjen e ndërprerësit të membranës, ekranin me prekje dhe të tjera.Makina prerëse lazer kundërshton aftësinë e shkëlqyeshme të shkrirjes së lazerit në film për të prodhuar cilësi të prerjes së pastër dhe të sheshtë me efikasitet të lartë.Çdo formë mund të pritet në mënyrë fleksibël me lazer pas ngarkimit të skedarëve të prerjes.Për filmin e printuar, MimoWork Laser rekomandon prerësin lazer me kontur, i cili mund të realizojë prerjen e saktë të skajeve përgjatë modelit me ndihmën e sistemit të njohjes së kamerës.

Përveç kësaj, për vinylin e transferimit të nxehtësisë, filmi mbrojtës 3M®, filmi reflektues, filmi acetat, filmi Mylar, prerja me lazer dhe gdhendja me lazer luajnë një rol të rëndësishëm në këto aplikime.

film2

Ekrani i videos - Si të prerë filmin me lazer

• Puthni vinylin e transferimit të nxehtësisë së prerë

• Bojë e prerë nga mbështetësi

Gdhendësi me lazer FlyGalvo ka një kokë galvo të lëvizshme e cila mund të presë shpejt vrimat dhe të gdhend modele në një material me format të madh.Fuqia e përshtatshme e lazerit dhe shpejtësia e lazerit mund të arrijnë një efekt prerjeje puthjeje siç mund ta shihni në video.Dëshironi të mësoni më shumë rreth gdhendësit të lazerit të vinilit të transferimit të nxehtësisë, thjesht na pyesni!

Avantazhet e prerjes me lazer PET

Krahasuar me metodat konvencionale të përpunimit të cilat janë për klasën standarde të përdorura si aplikacionet e paketimit, MimoWork bën më shumë përpjekje për të ofruar zgjidhje të prerjes me lazer PETG për filmin e përdorur për aplikime optike dhe për disa përdorime të veçanta industriale dhe elektrike.Lazeri CO2 me gjatësi vale 9.3 dhe 10.6 është jashtëzakonisht i përshtatshëm për prerjen me lazer të filmit PET dhe gdhendjen me lazer për vinyl.Me parametrat e saktë të fuqisë lazer dhe shpejtësisë së prerjes, mund të arrihet një avantazh prerës i pastër kristal.

forma filmi të prerë me lazer

Prerje me forma fleksibël

film prerës lazer me skaj të pastër

Buzë e prerë e pastër dhe e freskët

film me gdhendje me lazer

Film me gdhendje me lazer

✔ Precizion i lartë - prerje 0,3 mm janë të mundshme

✔ Nuk ka pastë në kokat e lazerit me trajtimin pa kontakt

✔ Prerja e mprehtë me lazer prodhon buzë të pastër pa asnjë ngjitje

✔ Fleksibilitet i lartë për çdo formë, madhësi filmi

✔ Cilësi e lartë e qëndrueshme duke u mbështetur në sistemin automatik të transportuesit

✔ Fuqia e përshtatshme lazer kontrollon prerjen e saktë për filmin me shumë shtresa

Makinë e rekomanduar për prerje filmi

• Fuqia Laser: 100W/150W/300W

• Zona e punës: 1300 mm * 900 mm (51,2” * 35,4”)

• Fuqia Laser: 180W/250W/500W

• Zona e punës: 400 mm * 400 mm (15,7” * 15,7”)

Opsionet e përmirësimit:

Ushqyes automatik

Furnizuesi automatik mund të ushqejë automatikisht materialin e rrotullës në tryezën e punës të transportuesit.Kjo garanton materialin e filmit të sheshtë dhe të lëmuar, duke e bërë prerjen me lazer më të shpejtë dhe më të lehtë.

Kamera CCD

Për filmin e printuar, kamera CCD mund të njohë modelin dhe të udhëzojë kokën e lazerit të presë përgjatë konturit.

Zgjidhni makinën lazer dhe opsionet e lazerit që ju përshtaten!

Vinyl i prerë me gdhendje lazer Galvo

A mundet një gdhendës lazer të presë vinyl?Absolutisht!Dëshmoni qasjen e tendencës për krijimin e aksesorëve të veshjeve dhe logove të veshjeve sportive.Kënaquni me aftësitë e shpejtësisë së lartë, saktësinë e patëmetë të prerjes dhe shkathtësinë e pashembullt në pajtueshmërinë e materialeve.

Arritni një efekt sublim vinyl që pret puthjen pa mundim, pasi Makina e Gdhendjes me Laser CO2 Galvo shfaqet si përshtatja e përsosur për detyrën në fjalë.Përgatitni veten për një zbulim marramendës—i gjithë procesi i prerjes me lazer të vinilit të transferimit të nxehtësisë zgjat vetëm 45 sekonda me Makinën tonë të Markimit me Laser Galvo!Ky nuk është thjesht një përditësim;është një hap kuantik në performancën e prerjes dhe gdhendjes.

Lazeri MimoWork synon të zgjidhë problemet e mundshme gjatë prodhimit të filmit tuaj
dhe optimizoni biznesin tuaj gjatë ekzekutimit të përditshëm!

Aplikimet e zakonshme të filmit të prerjes me lazer

• Filmi i dritares

• Tabela e emrit

• Ekrani me prekje

• Izolimi elektrik

• Izolimi industrial

• Mbivendosjet e ndërprerësve të membranës

• Etiketa

• Ngjitëse

• Mburoje fytyre

• Paketim fleksibël

• Stencils Mylar Film

aplikacionet e filmit 01

Në ditët e sotme filmi nuk mund të përdoret vetëm në aplikime industriale si reprografia, filmi stampues i nxehtë, shirita transferues termik, filma sigurie, filma lëshues, shirita ngjitës dhe etiketa dhe etiketa;aplikacione elektrike/elektronike si fotorezistet, izolimi i motorit dhe gjeneratorit, mbështjellja e telit dhe kabllove, çelsat e membranës, kondensatorët dhe qarqet e printuara fleksibël, por gjithashtu përdoren në aplikacione relativisht të reja si ekranet e paneleve të sheshta (FPD) dhe qelizat diellore, etj.

Karakteristikat materiale të filmit PET:

film i prerjes me lazer për kafshët shtëpiake

Filmi poliestër është materiali kryesor ndër të gjithë, i referuar shpesh si PET (Polyethylene Terefthalate), ka veti fizike të jashtëzakonshme për një film plastik.Këto përfshijnë forcën e lartë në tërheqje, rezistencën kimike, qëndrueshmërinë termike, rrafshimin, qartësinë, rezistencën ndaj temperaturës së lartë, vetitë e izolimit termik dhe elektrik.

Filmi poliestër për paketim përfaqëson tregun më të madh të përdorimit përfundimtar, i ndjekur nga industriali i cili përfshin ekranet me panele të sheshta dhe filmat reflektues elektrikë/elektronikë, etj. Këto përdorime përfundimtare përbëjnë pothuajse konsumin total global.

Si të zgjidhni një makinë të përshtatshme për prerjen e filmit?

Filmi PET i prerjes me lazer dhe filmi i gdhendjes me lazer janë dy përdorimet kryesore të makinës prerëse me lazer CO2.Duke qenë se filmi poliestër është një material që ka një gamë të gjerë aplikimesh, për t'u siguruar që sistemi juaj lazer është i përshtatshëm në mënyrë ideale për aplikimin tuaj, ju lutemi kontaktoni MimoWork për konsultime dhe diagnostikime të mëtejshme.Ne besojmë se ekspertiza me teknologjitë me ndryshim të shpejtë dhe në zhvillim në udhëkryqin e prodhimit, inovacionit, teknologjisë dhe tregtisë janë një diferencues.

Si të pritet filmi mbrojtës me lazer?
Na kontaktoni për çdo pyetje, konsultim ose shkëmbim informacioni


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni