Tés Bahan

Tés Bahan

Panggihan Bahan Anjeun sareng MimoWork

Bahan mangrupikeun anu anjeun kedah perhatoskeun.Anjeun tiasa mendakan kamampuan laser tina kalolobaan bahan di kamiPerpustakaan Bahan.Tapi lamun boga jenis husus tina bahan jeung anjeun teu yakin kana kumaha kinerja laser bakal, MimoWork di dieu pikeun mantuan.Urang gawé bareng jeung otoritas pikeun ngajawab, nguji, atawa sertipikat kamampuhan laser bahan Anjeun dina alat laser MimoWork jeung nyadiakeun Anjeun sareng saran profésional pikeun mesin laser.

 

1

Sateuacan anjeun naroskeun, anjeun kedah nyiapkeun

• Émbaran ngeunaan mesin laser Anjeun.Upami anjeun parantos ngagaduhan, kami hoyong terang modél mesin, konfigurasi, sareng parameter pikeun mariksa naha éta cocog sareng rencana bisnis anjeun ka hareup.

• Rincian bahan anu anjeun hoyong diolah.Ngaran bahan (sapertos Polywood, Cordura®).Lebar, panjang, sareng ketebalan bahan anjeun.Naon anu anjeun hoyong laser ngalakukeun, ngukir, motong atanapi perforate?Format panggedéna anu anjeun badé ngolah.Urang peryogi rinci anjeun sakumaha spésifik-gancang.

 

 

Naon anu diarepkeun saatos anjeun ngirimkeun bahan anjeun

• Laporan ngeunaan feasibility laser, kualitas motong, jsb

• Saran pikeun ngolah speed, kakuatan, jeung setélan parameter séjén

• Video ngolah sanggeus optimasi jeung adjustment

• Rekomendasi pikeun model mesin laser sarta pilihan pikeun minuhan sarat Anjeun salajengna

UJI: Sababaraha conto bahan motong laser

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng pemotong laser kertas?

Kain Laser Cut Multi-Lapisan (Katun, Nilon)

Kuat!Laser Cut nepi ka 20mm Kandel Busa

Motong kakuatan tinggi: Laser Cut Kandel Acrylic

Laser Cut Bagian Plastik jeung Surface melengkung

Laser Cut Multi-lapisan Bahan (kertas, lawon, velcro)

Kami pasangan laser husus Anjeun!

Taroskeun kami pikeun patarosan, konsultasi, atanapi ngabagi inpormasi


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami