Testimi i materialit

Testimi i materialit

Zbuloni materialin tuaj me MimoWork

Materiali është ajo që duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje.Mund të gjeni aftësinë lazer të shumicës së materialeve tek neBiblioteka materiale.Por nëse keni një lloj materiali të veçantë dhe nuk jeni të sigurt se si do të ishte performanca e lazerit, MimoWork është këtu për t'ju ndihmuar.Ne punojmë së bashku me autoritetet për t'iu përgjigjur, testuar ose certifikuar aftësinë lazer të materialit tuaj në pajisjet lazer MimoWork dhe t'ju ofrojmë sugjerime profesionale për makinat lazer.

 

1

Para se të kërkoni, duhet të përgatiteni

• Informacion për makinën tuaj lazer.Nëse e keni tashmë një të tillë, do të dëshironim të dinim modelin, konfigurimin dhe parametrin e makinës për të kontrolluar nëse i përshtatet planit tuaj të ardhshëm të biznesit.

• Detajet e materialit që dëshironi të përpunoni.Emri i materialit (të tilla si Polywood, Cordura®).Gjerësia, gjatësia dhe trashësia e materialit tuaj.Çfarë dëshironi që lazeri të bëjë, gdhendje, prerje apo shpim?Formati më i madh që do të përpunoni.Na duhen detajet tuaja sa më specifike që të jetë e mundur.

 

 

Çfarë duhet të prisni pasi të na dërgoni materialet tuaja

• Raporti i fizibilitetit të laserit, cilësisë së prerjes, etj

• Këshilla për shpejtësinë e përpunimit, fuqinë dhe parametrat e tjerë të parametrave

• Video e përpunimit pas optimizimit dhe rregullimit

• Rekomandim për modelet dhe opsionet e makinerive lazer për të përmbushur kërkesat tuaja të mëtejshme

TEST: Disa shembuj të materialeve të prerjes me lazer

Çfarë mund të bëni me prerësin lazer letre?

Pëlhurë me shumë shtresa të prera me lazer (pambuk, najlon)

E fuqishme!Shkumë me prerje me lazer deri në 20 mm të trashë

Prerje me fuqi të lartë: Akrilik i trashë me prerje me lazer

Pjesë plastike të prera me lazer me sipërfaqe të lakuar

Materiale me shumë shtresa të prera me lazer (letër, pëlhurë, velcro)

Ne jemi partneri juaj i specializuar për laser!

Na kontaktoni për çdo pyetje, konsultim ose shkëmbim informacioni


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni