Méja Gawé - MimoWork
Working Table

Méja Gawé

Méja Gawé

Méja kerja modular dirancang pikeun mesin anjeun janten laser 'Transformers' anu efisien sareng kuat.

Shuttle Table pikeun Mesin motong laser

shuttle-table-02

Prosés ngamuat sareng ngabongkar bahan tina méja motong laser tiasa janten tenaga kerja anu teu cekap.

Dibikeun tabel motong tunggal, mesin kudu datang ka halt lengkep dugi prosés ieu geus réngsé.Salila waktos dianggurkeun ieu, anjeun nyéépkeun waktos sareng artos.Pikeun ngabéréskeun masalah ieu sareng ningkatkeun produktivitas sadayana, anjeun peryogi méja shuttle pikeun ngagancangkeun prosésna.

MimoWork ngenalkeun méja shuttle pass-through anu ngagampangkeun ngamuat sareng ngabongkar bahan anu tiasa ngaleutikan atanapi ngaleungitkeun downtime.Kami mendesain rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun unggal ukuran mesin laser MimoWork.

 

 

Fitur utama:

Cocog jeung bahan lambar fléksibel tur padet

Kaunggulan tina pass-through tabel shuttle Kalemahan tabel shuttle pass-through
Kabéh surfaces karya dibereskeun dina jangkungna sarua, jadi euweuh adjustment diperlukeun dina Z-sumbu Tambahkeun kana tapak suku tina sistem laser sakabéh alatan spasi tambahan diperlukeun dina dua sisi mesin
Struktur stabil, leuwih awét sarta dipercaya, kasalahan pangsaeutikna ti tabel shuttle lianna  
Produktivitas sarua jeung harga affordable  
Angkutan leres pisan ajeg sareng teu aya geter  
Loading jeung processing bisa dilaksanakeun sakaligus  

Conveyor Table pikeun Mesin motong laser

conveyor-table-01

Méja dijieunna tinaweb stainless steelnu cocog pikeunbahan ipis jeung fléksibel.Kalayan sistem conveyor, pamrosésan anu terus-terusan tiasa dilaksanakeun.Efisiensi sistem laser MimoWork tiasa langkung ningkat.

 

Fitur utama:

• No manjang tékstil

• kontrol ujung otomatis

• ukuran ngaropéa pikeun minuhan unggal kabutuhan, ngarojong format badag

 

Kaunggulan tina Conveyor Table System:

• ngurangan ongkos

Méja dijieunna tinaweb stainless steelnu cocog pikeunbahan ipis jeung fléksibel.Kalayan sistem conveyor, pamrosésan anu terus-terusan tiasa dilaksanakeun.Efisiensi sistem laser MimoWork tiasa langkung ningkat.

• produktivitas luhur

Produktivitas manusa terbatas, janten ngenalkeun tabel conveyor mangrupikeun tingkat salajengna pikeun anjeun dina ningkatkeun volume produksi.Méja conveyor MimoWork ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamuat sareng ngabongkar nalika motong.

• Akurasi jeung repeatability

Salaku faktor gagalna utama dina produksi oge faktor manusa - ngaganti karya manual kalawan tepat, mesin otomatis diprogram bakal masihan hasil leuwih akurat.Méja conveyor MimoWork.

• Kanaékan kaamanan

Pikeun nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman, méja conveyor ngalegaan rohangan operasional anu pasti di luar anu observasi atanapi ngawaskeun leres pisan aman.

conveyor-table-feeding-04
conveyor-table-feeding-03

Méja Sisir Madu pikeun Mesin Motong Laser

honey-comb-table

Méja gawé dingaranan strukturna nu sarupa jeung sayang madu.Éta dirancang pikeun cocog sareng unggal ukuran mesin motong laser MimoWork.

The aluminium foil ngamungkinkeun sinar laser ngaliwatan bersih ngaliwatan bahan Anjeun ngolah jeung ngurangan pantulan underside tina ngaduruk backside bahan jeung ogé nyata ngajaga sirah laser ti ruksak.

Struktur sayang madu ngamungkinkeun gampang ventilasi panas, lebu, jeung haseup salila prosés motong laser.

Fitur utama:

• Cocog jeung aplikasi anu merlukeun reflections deui minimal na flatness optimum

• Kuat, stabil, sareng awét, tiasa dirojong ku bahan anu langkung beurat

• Awak beusi kualitas luhur mantuan Anjeun ngalereskeun bahan anjeun kalawan magnét

 

Méja Jalur péso pikeun Mesin motong laser

knife-strip-table

Méja strip péso, disebut oge tabel motong slat aluminium dirancang pikeun ngarojong bahan jeung ngajaga permukaan datar.Méja motong Ieu idéal pikeun motong bahan kandel (8 mm ketebalan) jeung bagian lega ti 100 mm.

Ieu utamana pikeun motong ngaliwatan bahan kandel dimana anjeun hoyong ulah laser mumbul deui.Bar nangtung ogé ngamungkinkeun pikeun aliran knalpot pangalusna bari anjeun motong.Lamellas bisa ditempatkeun individual, konsékuansi, tabel bisa disaluyukeun nurutkeun unggal aplikasi individu.

 

Fitur utama:

• Konfigurasi basajan, rupa-rupa aplikasi, operasi gampang

• Cocog jeung laser cut substrat kawas acrylic, kai, plastik, jeung bahan leuwih padet

Méja Gawé Mainstream séjén pikeun Mesin motong laser

Méja vakum

Méja vakum ngalereskeun rupa-rupa bahan kana méja kerja nganggo vakum cahaya.Ieu ensures fokus bener leuwih sakabéh beungeut jeung salaku konsekuensi hasil ukiran hadé dijamin.Sajaba ti éta, ngurangan usaha penanganan pakait sareng ningkatna mékanis.

Méja vakum mangrupikeun méja anu pas pikeun bahan anu ipis sareng hampang, sapertos kertas, foil, sareng pilem anu umumna henteu rata dina permukaan.

Méja Féromanétik

Konstruksi ferromagnetic ngamungkinkeun ningkatna bahan ipis sapertos kertas, film atanapi foil nganggo magnet pikeun mastikeun permukaan anu rata sareng datar.Malahan damel penting pisan pikeun ngahontal hasil anu optimal pikeun ukiran laser sareng aplikasi nyirian.

Méja Grid motong akrilik

Grid akrilik khusus nyegah pantulan deui.Kituna idéal pikeun motong acrylics, laminates, atawa film plastik jeung bagian leutik ti 100 mm, sabab ieu tetep dina posisi datar sanggeus motong.

Acrylic Slat motong Table

Méja motong sareng lamellas akrilik nyegah pantulan nalika motong.Méja ieu utamana dipaké pikeun motong bahan kandel (8 mm ketebalan) jeung bagian lega ti 100 mm.Jumlah titik ngarojong bisa ngurangan ku nyoplokkeun sababaraha lamellas individual, gumantung kana pakasaban.

Pilari Parentah Laser Online?


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami