MimoPROTOTYPE

MimoPROTOTYPE

Laser Software - MimoPROTOTYPE

Ku ngagunakeun kaméra HD atawa scanner digital, MimoPROTOTYPE otomatis ngakuan outlines na jahit anak panah unggal sapotong bahan sarta ngahasilkeun file desain nu bisa Anjeun impor kana software CAD Anjeun langsung.Ngabandingkeun sareng titik ukur manual tradisional, efisiensi parangkat lunak prototipe sababaraha kali langkung luhur.Anjeun ngan perlu nempatkeun sampel motong dina meja kerja.

Kalayan MimoPROTOTYPE, Anjeun tiasa

laser-software-mimoprototype

• Mindahkeun potongan sampel kana data digital kalawan babandingan sarua-ukuran

• Ukur ukuran, bentuk, gelar busur, sareng panjang baju, produk semi-rengse, sareng potongan potongan

• Ngaropéa sarta redesign plat sampel

• Baca kana pola desain motong 3D

• Shorten waktu panalungtikan pikeun produk anyar

Naha milih MimoPROTOTYPE

Tina antarbeungeut parangkat lunak, urang tiasa pariksa kumaha potongan potongan digital cocog sareng potongan motong praktis sareng ngarobih file digital langsung kalayan perkiraan kasalahan kirang ti 1 mm.Nalika ngahasilkeun profil motong, hiji bisa milih naha nyieun garis jahit, sarta rubak kelim bisa disaluyukeun kalawan bébas.Lamun aya jahitan DART internal dina potongan cut, software bakal otomatis ngahasilkeun anak panah jahit pakait dina dokumen éta.Kitu ogé scissor seams.

Fungsi ramah-pamaké

• motong Manajemén Piece

MimoPROTOTYPE tiasa ngadukung format file PCAD sareng nyimpen sadaya potongan file digital sareng gambar tina desain anu sami sacara sinkron, gampang diurus, khususna mangpaat nalika aya seueur piring sampel.

• panyiri Émbaran

Pikeun unggal potongan motong, hiji bisa labél informasi lawon (eusi bahan, warna lawon, beurat gram, sarta loba batur) kalawan bébas.Potongan potongan anu dilakukeun ku tékstil anu sami tiasa diimpor kana file anu sami pikeun prosedur panyetelan salajengna.

• Ngarojong Format

Sadaya file desain tiasa disimpen salaku format AAMA - DXF, anu ngadukung seuseueurna parangkat lunak Apparel CAD sareng parangkat lunak CAD Industri.Salaku tambahan, MimoPROTOTYPE tiasa maca file PLT/HPGL sareng ngarobih kana format AAMA-DXF kalayan bébas.

• Ékspor

Potongan motong anu dicirikeun sareng eusi anu sanés tiasa diimpor kana pemotong laser atanapi plotters langsung

Mimo-Prototipe

Ngobrol sareng Konsultan Laser Ayeuna!


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami