Sistim cocog Citakan

Sistim cocog Citakan

Sistim cocog Citakan

(kalayan kaméra laser cutter)

Naha anjeun peryogi sistem anu cocog sareng template?

template-motong-02

Sawaktos Anjeun keur motong potongan leutik tina ukuran jeung bentuk sarua, utamana digital dicitak atawaanyaman labél, éta mindeng nyokot loba waktu jeung waragad kuli ku ngolah jeung métode motong konvensional.MimoWork ngamekarkeun aSistim cocog Citakankanggokaméra laser mesin motongpikeun ngawujudkeun motong laser pola lengkep otomatis, nulungan ngahemat waktos anjeun sarta ngaronjatkeun akurasi motong laser dina waktos anu sareng.

Kalawan Sistim cocog Citakan, Anjeun tiasa

template-cocog

Ngahontal fully otomatis pola motong laser, pisan gampang tur merenah pikeun beroperasi

Nyadarkeun kagancangan anu cocog sareng tingkat kasuksésan anu cocog sareng kaméra visi pinter

Ngolah sajumlah ageung pola anu ukuran sareng bentuk anu sami dina waktos anu langkung pondok

Workflow of Citakan cocog Sistim laser motong

Video Demo - motong laser patch

Sistem Pencocokan Citakan MimoWork ngagunakeun pangakuan kaméra sareng posisi pikeun mastikeun cocog anu akurat antara pola sareng file template anu leres pikeun ngahontal kualitas luhur motong laser pola.

Aya pidéo ngeunaan motong laser patch sareng sistem laser anu cocog sareng template, anjeun tiasa gaduh pamahaman ringkes ngeunaan cara ngoperasikeun cutter laser visi sareng naon sistem pangakuan optik.

Sakur patarosan ngeunaan Citakan cocog System

MimoWork aya di dieu sareng anjeun!

Prosedur lengkep:

1. Impor file motong pikeun pola mimiti produk

2. Saluyukeun ukuran file sangkan eta cocog pola produk

3. Simpen salaku modél, sarta susunan Asép Sunandar Sunarya gerak kénca jeung katuhu jarak, sarta kaméra pindah kali

4. Cocogkeun ka sadaya pola

5. Visi laser motong sakabéh pola otomatis

6. Motong ngalengkepan sarta ngalakukeun kempelan

Disarankeun kaméra laser cutter

• kakuatan laser: 50W / 80W / 100W

• Daérah Gawé: 900mm * 500mm (35,4 "* 19,6")

• kakuatan laser: 100W / 130W / 150W

• Daérah Gawé: 1600mm * 1200mm (62,9 "* 47,2")

Milarian mesin laser anu cocog sareng anjeun

Aplikasi & Bahan anu cocog

posisi-motong

Alatan kuantitas badag sarta skala produksi patch, sistem cocog template kalawan kaméra optik ogé fits numotong laser patch.Aplikasina lega sapertos patch sulaman, patch transfer panas, patch dicitak, patch velcro, patch kulit, patch vinyl…

Aplikasi séjén:

Dipanaskeun Car Seat

Dicitak Acrylic

Label

• Applique

• Nomer Twill

Tekstil Sublimasi

Dicitak Plastik

• Produk Perekat Dicitak (pilem, foil)

• Stiker

FYI:

kaméra CCDjeungKaméra HDnedunan fungsi optik sarupa ngaliwatan prinsip pangakuan béda, nyadiakeun pituduh visual pikeun cocog template sarta motong laser pola pos.Pikeun langkung fleksibel dina operasi laser sareng pamutahiran produksi, MimoWork nawiskeun sababaraha pilihan laser pikeun dipilih pikeun cocog sareng produksi nyata dina rupa-rupa lingkungan kerja sareng tungtutan pasar.Téknologi profésional, mesin laser anu tiasa dipercaya, jasa laser anu paduli naha para klién sok percanten ka kami.

>>Pilihan laser

>>Service laser

>>Koléksi Bahan

>>Tés Bahan

Diajar langkung seueur ngeunaan mesin motong laser visi
Pilari Parentah Laser Online


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami