Iklan & Hadiah

Iklan & Hadiah

Iklan & Hadiah

(motong laser & laser engraving)

Urang Peduli Naon Anu Anjeun Perhatikeun

bandéra

Industri iklan & hadiah ngalibatkeun bahan anu seueur kalebet kai, akrilik, plastik, kertas, pilem, tékstil sareng saterasna.pagelaran bahan premium ngajadikeun aranjeunna umum salakusignage, papan reklameu, tampilan, spanduk, jeunghadiah exquisite.Teu aya ragu yén laser pitur hébat prosés-kamampuhan ieu, énergi laser kuat kalawan sinar laser rupa jeung perlakuan panas bisa nyieun lemes jeung datar laser-karya.Precision tinggi jeung efisiensi tinggi mangrupakeun ciri beredar tina motong laser.Leuwih ti éta, alatan kustomisasi jeung produksi kalenturan, mesin motong laser sanggup gancang ngabales tungtutan pasar rupa-rupa whilst teu merlukeun investasi parabot tambahan.

Jenis mesin laser anu béda-béda datang sareng sababaraha téknik ngolah.Flatbed mesin motong lasergaduh motong alus teuing jeung kinerja ukiran pikeun bahan padet sarta tékstil, sarta wewengkon kerja pilihan nu ngaropéa nurutkeun ukuran bahan sabenerna.Galvo laser engraverdirancang pikeun tanda (ngukir) kalawan rinci greatly rupa jeung speed ultra.Pikeun bahan dicitak atawa bahan patterned, étakontur mesin motong laserdilengkepan alat pangakuan kaméra fits anjeun.Tés bahan profésional nyarankeun urang janten mitra kerjasama anu dipercaya sareng klien.Inpormasi anu lengkep pikeun dicandak dina Koléksi Bahan MimoWork.

▍ Conto Aplikasi

signage, panyiri perusahaan, modél akrilik,tampilan LED acrylic, piring pituduh cahaya, lampu tukang, piala,dicitak acrylic(rantai konci, billboard, hiasan), panghargaan, stand produk, tanda pangecér, bracket, stand kosmetik, layar partisi

iklan dicitak(spanduk, bandéra, bandéra tetesan cai mata, umbul-umbul, poster, baliho, paméran paméran, latar, papan tanda lemes), layar latar, panutup témbok,dirasakeunkado,kotak alat busa, kaulinan plush

karajinan,teka-teki jigsaw, signage kayu, papan paeh, model arsitéktur, parabot, kaulinan, decorating inlays veneer, instrumen, kotak gudang, tag kai, print woodwork

kartu ondangan, Kartu ucapan 3D, kartu ucapan, artware kertas, lampion kertas, kirigami, kardus, paperboard, bungkusan, kartu bisnis, panutup buku, scrapbook

Self-napel foil, foil napel ganda, pilem panyalindungan tampilan, pilem hiasan, pilem reflective, pilem deui, pilem lettering

Kumaha Laser Cut Kado Acrylic pikeun Natal?

Dina showcase seru dinten ieu, urang nuju teuleum kana dunya gaib hadiah Natal-cut laser nu kabeungkeut dazzle.Bayangkeun waé, desain akrilik unik anjeun sacara gampang hirup kalayan detil ukiran anu sampurna sareng ujung anu pas.Kado Natal anu dipotong laser ieu sanés ngan ukur tag;aranjeunna ornamén exquisite anu bakal elevate imah anjeun sarta tangkal Natal ka tingkat anyar sakabeh surak festive.

Miluan kami dina perjalanan anu sumanget ieu nalika kami nyebarkeun kabungahan ku pamotong laser CO2 kami, ngarobih akrilik biasa janten kado anu luar biasa sareng pribadi anu ngarebut sihir musim ieu.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng pemotong laser kertas?

Léngkah kana ranah kréatipitas kalayan pamotong laser kertas CO2, dimana kamungkinan muncul dina unggal potongan anu tepat.Video ieu ngajalajah rupa-rupa lanskap desain kertas anu dipotong laser, ngungkabkeun poténsi pikeun ngadamel undangan anu rumit, modél 3D, kembang kertas hiasan, sareng gambar anu terukir.

Panggihan horizons artistik nu motong laser unleashes dina kertas, muka konci dunya kamungkinan intricate.Miluan kami dina perjalanan pendidikan ieu, dimana urang ngungkabkeun téknologi tukang sihir sareng mere ilham anjeun pikeun ngajalajah kréatipitas anu teu aya watesna anu tiasa dicapai ku pemotong laser kertas.

▍ MimoWork Laser Mesin Glance

◼ Wewengkon Gawé: 3200mm * 1400mm

◻ Cocog jeung kontur motong laser dicitak bandéra, spanduk, signage

◼ Wewengkon Gawé: 1300mm * 900mm

◻ Cocog jeung motong laser sarta ukiran dina kai, acrylic, plastik

◼ Lebar Wéb Maksimum: 230mm/9"; 350mm/13.7"

◼ Diaméter Wéb Maksimum: 400mm/15.75"; 600mm/23.6"

◻ Cocog jeung laser motong pilem, foil, tape

Naon mangpaat motong laser pikeun iklan & Hadiah?

Naha MimoWork?

MimoWorkSmart Visi Systemngajamin pangakuan kontur akurat sareng épék motong pola anu tepat

Majupilihan lasersarta ngaropéaméja gawényieun processing fléksibel tur merenah

Husus jeung consideratejasa lasernawarkeun jaminan dipercaya pikeun produksi klien '

Sinar laser anu saé sareng sistem kontrol digital nyiptakeun halus sareng rumitlaser ukiranrinci

Bahan datar sareng gembleng tanpa pegat sareng ditumbuk kusabab pamrosésan anu kirang kontak laser

Perlakuan termal laser sanggup ngégél ujung ku kituna pikeun edges lemes tanpa fraying

Teu aya fiksasi bahan berkat méja kerja vakum MimoWork

Indéks gancang pikeun bahan

Pariksa bahan di handap ieu kanggo inpormasi lengkep:akrilik, kai, MDF, triplek, kertas, palastik, kaca, kulit, foil, pilem, lawon, lawon sublimation, poliéster, dirasakeun, busa, plush, batuteras salajengna.

Kami parantos ngararancang mesin pemotong laser pikeun puluhan klien
Tambahkeun diri kana daptar!


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami