Kayu Laser Cutter & Engraver

Kayu Laser Cutter & Engraver

Kayu Laser Cutter jeung Engraver

Pidéo ngabagikeun tina motong laser kai

Laser Cut Lapis Kandel

spésifikasi: Mesin motong laser pikeun kai

Wewengkon Gawé (W * L) 1300mm * 900mm (51.2" * 35.4")
Parangkat lunak Parangkat Lunak Offline
Daya laser 100W/150W/300W/
Sumber Laser CO2 Kaca Laser Tube atanapi CO2 RF Metal Laser Tube
System Control mékanis Lengkah Motor Beubeur Control
Méja Gawé Méja Kerja Madu Sisir atanapi Méja Kerja Péso Strip
Max Speed 1~400mm/s
Laju Akselerasi 1000~4000mm/s2

Laser Engraving Kai - DIY A Table Kai

spésifikasi: Laser Engraver pikeun Kai

Wewengkon Gawé (W * L)

1000mm * 600mm (39,3 "* 23,6")

1300mm * 900mm(51.2" * 35.4")

1600mm * 1000mm(62.9" * 39.3")

Parangkat lunak

Parangkat Lunak Offline

Daya laser

40W / 60W / 80W / 100W

Sumber Laser

CO2 RF Metal laser tube

System Control mékanis

Lengkah Motor Beubeur Control

Méja Gawé

Méja Kerja Madu Sisir atanapi Méja Kerja Péso Strip

Max Speed

1~400mm/s

Laju Akselerasi

1000~4000mm/s2

Ukuran Paket

1750mm * 1350mm * 1270mm

Beurat

385 kg

Diajar langkung seueur ngeunaan 【Kumaha laser motong kai, laser ngukir kai

Naon Mangpaat Anjeun Bisa Kéngingkeun tina Wood Laser Cutter?

laser motong kai tanpa bure nanaon

Burr-gratis & ujung mulus

fléksibel-bentuk-motong

motong bentuk intricate

ngaropéa-huruf-ukiran

ukiran hurup ngaropéa

Taya asahan - sahingga, gampang beberesih up sanggeus processing

Burr-gratis motong ujung

Ukiran halus kalayan detil anu saé

Teu perlu clamp atawa ngalereskeun kai

Taya maké alat

Disarankeun Mesin motong laser kai

• kakuatan laser: 100W / 150W / 300W

• Daérah Gawé: 1300mm * 900mm (51,2 "* 35,4")

• kakuatan laser: 150W / 300W / 500W

• Wewengkon Gawé: 1300mm * 2500mm (51 "* 98,4")

• kakuatan laser: 20W

• Daérah Gawé: 80mm * 80mm (3,15 '' * 3,15 '')

Niley Ditambahkeun tina Mesin Laser MimoWork

kaméra CCD:Sanggup motong sareng ngukir panel kai anu dicitak

✦ Campuran sirah laser:Masihan anjeun aksés ka motong lambaran logam ipis ogé

Platform Angkat:Saluyukeun tabel kerja handily pikeun mastikeun yén sagala ketebalan tina bahan bisa motong jeung jarak laser paling luyu.

Pokus otomatis:Saluyukeun jangkungna fokus otomatis tur sadar kualitas motong konsisten luhur nalika motong bahan tina ketebalan béda.

Méja gawé:Kuat, ajeg jeung awét pikeun ngarojong sagala bahan padet.

Papanggih sistem laser nguntungkeun Anjeun

kai-model-01

# Tip pikeun nyegah kaduruk

nalika motong laser kai

1. Paké tape masking paku luhur pikeun nutupan beungeut kai

2. Saluyukeun compressor hawa pikeun mantuan Anjeun pikeun niup kaluar ashes bari motong

3. Neuleumkeun triplek ipis atawa kai séjén dina cai saméméh motong

4. Ningkatkeun kakuatan laser sarta nyepetkeun speed motong dina waktos anu sareng

5. Paké sandpaper rupa-huntu ka Polandia edges sanggeus motong

Jinis Kai cocog pikeun motong laser sarta ukiran

• MDF

• Hardwood

• Awi

• Balsa Kai

• Lapis

• Kayu

• Veneers

• Kayu padet

Kayu Laminated, Basswood, Beech, Cherry, Chipboard, Cork, Kayu Coniferous, Mahoni, Multiplex, Kayu Alami, Oak, Obeche, Woods Mulia, Poplar, Pine, Jati, Walnut…

kai-aplikasi-01

Naon bahan atanapi aplikasi anjeun?

Hayu urang nyaho tur mantuan Anjeun

Aplikasi has pikeun motong laser kai & ukiran

laser motong aplikasi kai

Tag Kayu (Tanda), Karajinan, Surat Kayu, Panyimpenan Box, Modél Arsitéktur

Galeri Video |Naon anu anjeun tiasa ngadamel sareng motong laser kai

Kaulinan, Instrumén, Poto kayu, Parabot, Lantai Veneer Inlays, Maot Boards

laser motong kai sarta aplikasi kai laser ukiran

▶ Galeri Karajinan Kayu motong laser

▶ Galeri Karajinan Kayu Ukiran Laser

Tutorial ngeunaan Wood Laser Usaha - Jieun Duit

Laser Cut 7 Lapisan Lapis

Jieun pigura poto kai kalayan laser

Laser Cut liang dina Kai Kandel

Exquisite Laser Engraving Poto

Galvo Laser Engraving Gambar on Kai

Jieun hiji Iron Man ku cutter laser kai

Trend motong laser & ukiran dina kai

Naha pabrik woodworking jeung bengkel individu beuki investasi dina sistem laser ti MimoWork ka workspace maranéhanana?Dina jawaban eta versatility of laser nu.Kai bisa gampang dikeureuyeuh laser sarta tenacity na ngajadikeun eta cocog pikeun dilarapkeun ka loba aplikasi.Anjeun tiasa ngadamel seueur mahluk canggih tina kai, sapertos papan iklan, karajinan seni, kado, souvenir, cocooan konstruksi, modél arsitéktur, sareng seueur komoditi sapopoé anu sanés.Naon deui, alatan kanyataan motong termal, sistem laser bisa mawa elemen desain luar biasa dina produk kai kalawan ujung motong poék-berwarna jeung ukiran coklat-berwarna.

Hiasan Kayu Dina hal nyiptakeun nilai tambahan pikeun produk anjeun, Sistem Laser MimoWork tiasa motong kayu sareng laser ngukir kai, anu ngamungkinkeun anjeun ngaluncurkeun produk anyar pikeun rupa-rupa industri.Teu kawas cutters panggilingan, ukiran salaku unsur hiasan bisa dihontal dina sababaraha detik ku ngagunakeun laser engraver.Éta ogé masihan anjeun kasempetan pikeun nyandak pesenan sakedik salaku hiji produk ngaropéa unit tunggal, saloba rébuan produksi gancang dina bets, sadayana dina harga investasi anu berpatutan.

kai-kaulinan-laser-motong-03

FAQ ngeunaan mesin motong laser pikeun kai

# Dupi serat laser motong kai?

Leres, serat laser tiasa motong kai.Lamun datang ka motong sarta ukiran kai, duanana lasers CO2 jeung laser serat ilahar dipaké.Tapi laser CO2 leuwih serbaguna sarta bisa nanganan rupa-rupa bahan, kaasup kai bari tetep precision luhur sarta speed.Serat lasers ogé mindeng pikaresep keur precision maranéhanana sarta speed tapi ngan bisa motong kai thinner.Laser dioda ilaharna dipaké pikeun aplikasi kakuatan handap sarta bisa jadi teu jadi cocog pikeun motong kai beurat-tugas.Pilihan antara CO2 jeung serat lasers gumantung kana faktor kawas ketebalan tina kai, speed dipikahoyong, sarta tingkat jéntré diperlukeun pikeun ukiran.Disarankeun mertimbangkeun kabutuhan khusus anjeun sareng konsultasi sareng para ahli pikeun nangtoskeun pilihan anu pangsaéna pikeun proyék-proyék woodworking anjeun.Simkuring gaduh mesin laser rupa-kakuatan nepi ka 600W, nu bisa motong ngaliwatan kai kandel nepi ka 25mm-30mm.Pariksa informasi langkung lengkep ihwal numotong laser kai.

Taros Kamiayeuna!

# Sakumaha kandelna tiasa motong kayu laser?

Pamotong laser CO2 sanggup motong kai kalayan kandelna kira-kira 1 inci (25mm).Sanajan kitu, jero motong pasti bisa rupa-rupa dumasar kana faktor kayaning kakuatan laser urang, panjang fokus, sarta jenis husus sarta dénsitas kai dipaké.Penting pikeun konsultasi spésifikasi pemotong laser CO2 anjeun pikeun nangtukeun kamampuan anu tepat pikeun motong bahan kai.Mun anjeun teu boga pamanggih,inquire kami, sarta kami di dieu pikeun jadi pasangan anjeun sarta konsultan laser.

# Kumaha laser ngukir kai?

Pikeun laser ngukir kai, tuturkeun ieu léngkah umum:

1. Nyiapkeun Desain anjeun:Jieun atanapi impor desain anjeun nganggo parangkat lunak desain grafis sapertos Adobe Illustrator atanapi CorelDRAW.Pastikeun desain anjeun dina format vektor pikeun ukiran tepat.

2. Pilih Kayu:Pilih jinis kai anu cocog pikeun ukiran.Leuweung torek kawas Birch, maple, atawa céri condong ngahasilkeun kontras hadé tur hasilna.

3. Nyetél Parameter Laser:Ngonpigurasikeun setélan cutter laser Anjeun.Saluyukeun setelan kakuatan, laju, sareng fokus dumasar kana jinis kai sareng jero ukiran anu dipikahoyong.Nguji dina potongan besi tua leutik upami diperyogikeun.

4. Posisi Kayu:Teundeun potongan kai anjeun kana ranjang laser sareng amankeun pikeun nyegah gerakan nalika ngukir.

5. Fokuskeun Laser:Saluyukeun jangkungna fokus laser pikeun cocog beungeut kai urang.Seueur sistem laser gaduh fitur pokus otomatis atanapi metode manual.Kami gaduh pidéo Youtube pikeun masihan anjeun pituduh laser anu lengkep.Tonton videona: https://www.youtube.com/watch?v=DeiaiNrLnio&t=4s

Gagasan lengkep pikeun pariksa halaman:Kumaha Mesin Pengukir Laser Kayu Bisa Ngarobih Usaha Pertukangan Kayu Anjeun

# Parangkat lunak naon anu kuring peryogikeun pikeun ukiran laser?

Lamun datang ka ukiran poto, sarta ukiran kai, LightBurn mangrupa pilihan utama Anjeun pikeun CO2 Anjeun.laser engraver.Naha?Popularitasna lumayan kumargi fitur anu komprehensif sareng ramah-pamaké.LightBurn unggul dina nyadiakeun kadali tepat kana setelan laser, sahingga pamaké pikeun ngahontal rinci intricate tur gradién nalika ukiran poto kai.Kalayan antarbeungeut intuitifna, éta cocog pikeun pamula sareng pangguna anu ngalaman, ngajantenkeun prosés ukiran langsung sareng éfisién.Kasaluyuan LightBurn kalawan rupa-rupa mesin laser CO2 ensures versatility sarta betah integrasi.Éta ogé nawiskeun dukungan éksténsif sareng komunitas pangguna anu séhat, nambihan daya tarikna.Naha anjeun hobi atanapi profésional, kamampuan LightBurn sareng desain anu difokuskeun ku pangguna ngajantenkeun pilihan anu luar biasa pikeun ukiran laser CO2, khususna pikeun proyék poto kayu anu pikaresepeun.

Tutorial LightBurn pikeun poto ukiran laser

Kabetot dina cara laser motong kai jeung harga kai laser mesin ukiran, ngahubungan kami pikeun leuwih jéntré


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami