MimoNEST - MimoWork
MimoNEST

MimoNEST

Laser nyarang Software

- MimoNEST

MimoNEST, software nyarang motong laser mantuan fabricators pikeun ngaleutikan biaya bahan sarta ngaronjatkeun laju utilization bahan ku ngagunakeun algoritma canggih nu nganalisis varians bagian.Dina istilah basajan, éta bisa nempatkeun file motong laser dina bahan sampurna.software nyarang kami pikeun motong laser bisa dilarapkeun pikeun motong rupa-rupa bahan sakumaha layouts lumrah.

Kalayan Parangkat Lunak Nyarang Laser, Anjeun tiasa

laser-software-mimonest

• Nyarang otomatis sareng sawangan

• Impor bagian tina sagala CAD utama / Sistim Cam

• Optimalkeun pamakéan bahan kalayan ngagunakeun rotasi bagian, mirroring, sareng nu sanesna

• Saluyukeun obyék-jarak

• Shorten waktu produksi jeung ningkatkeun efisiensi

 

Naha milih MimoNEST

Unlike nu CNC péso cutter, nu laser cutter teu merlukeun loba jarak obyék alatan kauntungan processing non-kontak.Hasilna, algoritma tina software laser nyarang nekenkeun mode arithmetic béda.Pamakéan dasar parangkat lunak nyarang nyaéta ngahémat biaya bahan.Kalayan bantosan ahli matematika sareng insinyur, urang nyéépkeun waktos sareng usaha pikeun ngaoptimalkeun algoritma pikeun ningkatkeun panggunaan bahan.Salian ti éta, panggunaan nyarang praktis tina aplikasi industri anu béda (kulit, lawon tékstil, akrilik, kai, sareng seueur anu sanésna) ogé fokus kana pamekaran urang.

 

Aplikasi Conto lase nyarang

Kulit PU

Tata perenah hibrid biasana dianggo dina sagala rupa aplikasi, khususna dina sababaraha potongan lambar.Sedengkeun dina pabrik sapatu, tata perenah hibrid kalawan ratusan pasang sapatu bakal nyieun kasusah dina nyokot tur asihan potongan.The typesetting di luhur umumna dipaké dina motongKulit PU.abdinhal ieu, metodeu nyarang laser optimal bakal mertimbangkeun kuantitas produksi unggal jenis, darajat rotasi, pamakéan spasi lowongan, genah asihan bagian cut.

 

mimonest
mimonest2

Kulit Asli

Pikeun maranéhanana pabrik anu prosésKulit Asli, bahan baku mindeng datangna dina sagala rupa wangun.Sarat khusus diterapkeun kana kulit asli sareng kadang-kadang perlu pikeun ngaidentipikasi parut dina kulit sareng nyingkahan nempatkeun potongan-potongan dina daérah anu teu sampurna.Nyarang otomatis pikeun laser motong kulit greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung nyimpen waktu.

 

Stripes jeung Plaids Kain

Henteu ngan ukur motong potongan kulit pikeun nyieun sapatu pakéan, tapi seueur aplikasi ogé ngagaduhan rupa-rupa paménta dina parangkat lunak nyarang laser.Lamun datang ka ngadopsiStripes jeung PlaidsKainPikeun nyieun kaos jeung jas, fabricators boga aturan ketat tur larangan nyarang pikeun tiap sapotong, nu bisa ngawatesan kabebasan kumaha unggal sapotong rotates sarta disimpen dina sumbu gandum, aturan sarupa dilarapkeun ka tékstil jeung pola husus.Teras MimoNEST bakal janten pilihan sateuacana anjeun pikeun ngabéréskeun sadaya teka-teki ieu.

sayang mimo

Saran laser MimoWork

MimoWork nyiptakeunPerpustakaan BahanjeungPerpustakaan Aplikasipikeun mantuan Anjeun gancang manggihan bahan Anjeun kudu diolah.Wilujeng sumping di saluran pikeun pariksa inpormasi langkung seueur ngeunaan bahan motong laser sareng ukiran.Di sagigireun software laser séjén pikeun produksi ajakan sadia.Inpormasi lengkep anjeun tiasa langsung inquire kami!

Sakur patarosan ngeunaan parangkat lunak nyarang otomatis laser kami
Ngobrol sareng Konsultan Laser Ayeuna!


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami