MimoCUT - MimoWork
MimoCUT

MimoCUT

Софтвер за ласерско сечење

— MimoCUT

MimoCUT, софтверот за ласерско сечење, е дизајниран да ја поедностави работата на сечењето.Едноставно прикачете ги векторските датотеки со ласерски исеченици.MimoCUT ќе ги преведе дефинираните линии, точки, кривини и форми на програмскиот јазик што може да се препознае од софтверот за ласерски секач и ќе ја води ласерската машина да се изврши.

 

Софтвер за ласерско сечење - MimoCUT

софтвер за ласерско сечење

Карактеристики >>

Дајте инструкции за сечење и контролирајте го ласерскиот систем

Оценете го времето на производство

Дизајн шема со стандардно мерење

Увезете повеќе датотеки со ласерски исечени истовремено со можности за модификација

Автоматско распоредување на обрасци за сечење со низи од колони и редови

Поддршка за проектни датотеки за ласерски секачи >>

Вектор: DXF, AI, PLT

 

Врв на MimoCUT

Оптимизација на патеката

Во однос на употребата на CNC рутери или ласерски секачи, разликите во технологијата на контролниот софтвер за дводимензионално рамно сечење главно се рефлектираат вооптимизација на патеката.Сите алгоритми на патеката за сечење во MimoCUT се развиени и оптимизирани со повратни информации од клиентите од реалните продукции за да се подобри продуктивноста на клиентите.

За првата употреба на софтверот на нашата машина за ласерско сечење, ќе доделиме професионални техничари и ќе организираме сесии на тутори еден на еден.За учениците во различни фази, ќе ја приспособиме содржината на материјалите за учење и ќе ви помогнеме брзо да го совладате софтверот за ласерско сечење во најкус рок.Ако сте заинтересирани за нашиот MimoCUT (софтвер за ласерско сечење), ве молиме слободноКонтактирајте не!

Детална работа на софтверот |Ласерско сечење на ткаенина

Софтвер за ласерско гравирање - MimoENGRAVE

ласерско гравирање-софтвер-01

Карактеристики >>

Компатибилен со различни формати на датотеки (достапни се векторска и растерска графика)

Навремено графичко прилагодување според вистинскиот ефект на гравирање (Можете да ја уредувате големината и положбата на шаблонот)

Лесен за ракување со корисничкиот интерфејс за работа

Поставување на брзината на ласерот и ласерската моќност за контрола на длабочината на гравирање за различни ефекти

Поддржете датотеки за ласерско гравирање >>

Вектор: DXF, AI, PLT

Пиксел: JPG, BMP

 

Врв на MimoENGRAVE

Различни ефекти на гравирање

За да се исполнат повеќе барања за производство, MimoWork обезбедува софтвер за ласерско гравирање и софтвер за ласерско офортување за различни ефекти на обработка.Составен со софтверот за графички дизајн на битмапи, нашиот софтвер за ласерски гравер има одлична компатибилност со графички датотеки како JPG и BMP.Различни графички резолуции за да изберете да изградите различни растерски ефекти на гравирање со 3D стилови и контраст на бои.Високата резолуција обезбедува попрекрасно и фино гравирање на шаблони со висок квалитет.Друг ефект на векторско ласерско гравирање може да се реализира на потпората со ласерските векторски датотеки.Заинтересирани за разликата помеѓу векторското гравирање и растерското гравирање,прашај неза повеќе детали.

- Вашата загатка, ние се грижиме -

Зошто да изберете MimoWork ласер

Ласерското сечење може да биде возбудено, но понекогаш фрустрирано, особено за првпат корисникот.Сечењето материјали со усвојување на високо концентрирана ласерска светлосна енергија преку оптика звучи лесно за разбирање, додека ракувањето со машината за ласерско сечење со себе може да биде огромно.За да наредите на ласерската глава да се движи според датотеките со ласерско пресекување и да се осигурате дека ласерската цевка ја дава наведената моќност, потребно е сериозно софтверско програмирање.Имајте на ум лесен за користење, MimoWork става многу мисли во оптимизацијата на софтверот за ласерски машини.

MimoWork ги обезбедува трите типа на ласерски машини за да одговараат на софтверот за ласерско сечење, софтверот за ласерски гравер и софтверот за ласерско офорт.Изберете ја саканата ласерска машина со правилен ласерски софтвер според вашите барања!

Изберете го софтверот за ласерско сечење и софтверот за ласерско граверирање cnc што ви одговараат!


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја