Нашите ласерски решенија - MimoWork
Our Laser Solutions

Нашите ласерски решенија

MimoWork ласерски системи

CO2 ласерска машина за неметални материјали

Компатибилни материјали од ласерски секач:

CO2 ласерски машини од MimoWork опслужуваат клиенти ширум светот во различни области.Стабилните и доверливи ласерски машини и внимателниот водич и сервис носат истакнато подобрување на производството со висока ефикасност и излезна моќ.

MimoWork верува:

Експертизата која постојано се истражува на клиентите им ја обезбедува најнапредната ласерска технологија!

Оној што ти одговара е најдобар

Ласерот MimoWork ги класифицира нашите ласерски производи во 4 категории според специфичните производствени потреби и критериуми на нашите клиенти.

Опремен соHD камера и CCD камера, Контурен ласерски секач е дизајниран да реализира континуирано прецизно сечење за печатен и шарен материјал.Нашиот паметен визуелен ласерски систем ви помага да ги решите проблемите напрепознавање на контурибез разлика на слични бои на материјали,позиционирање на шаблонот, деформација на материјалотод термичка сублимација на боја.

Прилагоден на вашите апликации, моќниот CNC ласерски плотер со рамно лежиште гарантира квалитет за најсложените апликации.Дизајнот на подеменот X & Y е најстабилната и најробусната механичка структурашто обезбедува чисти и постојани резултати на сечење.Секој ласерски секач може да биде компетентен заобработуваат широк спектар на материјали.

Ултра-брзе алтернативниот збор на Галво ласерски маркер.Насочувајќи го ласерскиот зрак низ огледалото на погонот на моторот, ласерската машина Galvo открива екстремно високи брзини со голема прецизност и повторливост.Ласерскиот маркер MimoWork Galvo може да ја достигне областа за ласерско обележување и гравирање од 200mm * 200mm до 1600mm * 1600mm.

Дигиталната ласерска машина за сечење матрица е широко користена за обработкадигитални етикети и рефлектирачки материјали за функционална облека.Се решавапроблемот со трошоците на потрошувачката на конвенционалните алати за сечење, што овозможува флексибилност на различни количини на нарачки.Одличните перформанси на обработка на УВ, ламиниране, сечење, ја прават оваа машина целосно решение за процесот на дигитална етикета по печатењето.

Не грижете се ако сè уште сте збунети

Дојдете кај нас за консултации со ласерски системи

Ние им помагаме на малите и средните претпријатија како вашата секој ден!

mimowork-laser-consultant

Какви внимание и совети треба да се постигнат кога барате промена на нов метод на обработка или инвестирате во ласерска машина?

Несомнено, советувањето пред продажбата е од витално значење за да дознаете за вашите одредени потреби.

Со 20-годишна длабока оперативна експертиза во развојот и разбирањето на ласерските технологии и индустриските апликации, нашите консултанти ќе одговорат на вашите прашања и ќе понудат соодветни совети за обработка за вас и вашата компанија.

 

Можете да го надминете конвенционалното

Достапни се дополнителни и мултифункционални ласерски опции за различни приспособени барања.Се појавуваат приспособени и специјализирани ласерски опции и создаваат повеќе можности за ефикасно и флексибилно производство поради постојаното проучување на ласерските системи и потрошените функции.Донесуваме персонализирани ласерски опции за вашите различни производствени барања.

Побарајте ласерско тестирање на вашиот материјал сега!


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја