MimoNEST - MimoWork
MimoNEST

MimoNEST

Softuer i folezimit me lazer

- MimoNEST

MimoNEST, softueri i foleve për prerjen me lazer ndihmon fabrikuesit të minimizojnë koston e materialeve dhe përmirëson shkallën e përdorimit të materialeve duke përdorur algoritme të avancuara që analizojnë variancën e pjesëve.Me fjalë të thjeshta, mund të vendosë skedarët e prerjes me lazer në material në mënyrë të përsosur.Softueri ynë i foleve për prerjen me lazer mund të aplikohet për prerjen e një game të gjerë materialesh si paraqitje të arsyeshme.

Me Softuerin Laser Nesting, ju mundeni

laser-software-mimonest

• Folezimi automatik me pamje paraprake

• Importoni pjesë nga çdo sistem kryesor CAD/CAM

• Optimizoni përdorimin e materialit duke përdorur rrotullimin e pjesëve, pasqyrimin dhe më shumë

• Rregulloni distancën e objektit

• Shkurtoni kohën e prodhimit dhe përmirësoni efikasitetin

 

Pse të zgjidhni MimoNEST

UNgjashëm me prerësin e thikës CNC, prerësi lazer nuk kërkon shumë distancë objekti për shkak të avantazhit të përpunimit pa kontakt.Si rezultat, algoritmet e softuerit të foleve lazer theksojnë mënyra të ndryshme aritmetike.Përdorimi themelor i softuerit të foleve është kursimi i kostove materiale.Me ndihmën e matematikanëve dhe inxhinierëve, ne shpenzojmë më shumë kohë dhe përpjekje në optimizimin e algoritmeve për të përmirësuar përdorimin e materialit.Përveç kësaj, përdorimi praktik i foleve të aplikacioneve të ndryshme të industrisë (lëkurë, pëlhura tekstili, akrilik, druri dhe shumë të tjera) është gjithashtu fokusi i zhvillimit tonë.

 

Shembuj të zbatimit të foleve lase

PU lëkure

Paraqitja hibride përdoret zakonisht në aplikacione të ndryshme, veçanërisht kur bëhet fjalë për copa të ndryshme fletësh.Ndërsa në fabrikën e këpucëve, një plan urbanistik hibrid me qindra palë këpucë do të krijojë vështirësi në marrjen dhe renditjen e pjesëve.Shtypja e mësipërme përdoret përgjithësisht në prerjePU lëkure.InNë këtë rast, metoda optimale e folezimit me lazer do të marrë parasysh sasinë e prodhimit të çdo lloji, shkallën e rrotullimit, përdorimin e hapësirës së lirë, komoditetin e renditjes së pjesëve të prera.

 

mimonest
mimonest2

Lëkurë e vërtetë

Për ato fabrika që përpunojnëLëkurë e vërtetë, lëndët e para shpesh vijnë në forma të ndryshme.Kërkesa të veçanta zbatohen për lëkurën origjinale dhe ndonjëherë është e nevojshme të identifikohen plagët në lëkurë dhe të shmanget vendosja e pjesëve në zonën e papërsosur.Foleja automatike për prerjen e lëkurës me lazer rrit shumë efikasitetin e prodhimit dhe kursen kohë.

 

Pëlhurë me vija dhe pëlhura

Jo vetëm prerja e copave prej lëkure për të bërë këpucë për veshje, por aplikacione të shumta kanë gjithashtu kërkesa të ndryshme për softuerin e foleve me lazer.Kur bëhet fjalë për adoptiminVija dhe PlaidsPëlhurëpër të bërë këmisha dhe kostume, fabrikuesit kanë rregulla strikte dhe kufizime të foleve për secilën pjesë, të cilat mund të kufizojnë lirinë se si çdo pjesë rrotullohet dhe vendoset në boshtin e kokrrizave, rregulli i ngjashëm zbatohet për tekstilet me modele të veçanta.Atëherë MimoNEST do të jetë zgjedhja juaj paraprake për të zgjidhur të gjitha këto enigma.

fole mimo

Këshilla MimoWork Laser

MimoWork krijonBiblioteka materialedheBiblioteka e aplikacionevepër t'ju ndihmuar të gjeni shpejt materialet tuaja duhet të përpunohen.Mirë se vini në kanale për të kontrolluar më shumë informacion rreth prerjes dhe gdhendjes me lazer të materialeve.Përveç softuerëve të tjerë lazer për prodhimin e shpejtë është i disponueshëm.Informacione të detajuara ju mund të drejtpërdrejtë na pyesni!

Çdo pyetje në lidhje me softuerin tonë të foleve automatike me lazer
Bisedoni me një konsulent lazer tani!


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni