MimoPROTOTIPI

MimoPROTOTIPI

Software Laser - MimoPROTOTYPE

Duke përdorur një aparat fotografik HD ose skaner dixhital, MimoPROTOTYPE njeh automatikisht skicat dhe shigjetat e qepjes së çdo pjese të materialit dhe gjeneron skedarë dizajni që mund t'i importoni drejtpërdrejt në softuerin tuaj CAD.Krahasuar me matjen tradicionale manuale pikë për pikë, efikasiteti i softuerit prototip është disa herë më i lartë.Mjafton të vendosni mostrat e prerjes në tavolinën e punës.

Me MimoPROTOTYPE, mundesh

laser-software-mimoprototip

• Transferoni pjesët e mostrës në të dhëna dixhitale me raport të madhësisë së njëjtë

• Matni madhësinë, formën, shkallën e harkut dhe gjatësinë e veshjes, produkteve gjysëm të gatshme dhe pjesës së prerë

• Modifikoni dhe ridizajnoni pllakën e mostrës

• Lexoni modelin e dizajnit të prerjes 3D

• Shkurtoni kohën e kërkimit për produkte të reja

Pse të zgjidhni MimoPROTOTYPE

Nga ndërfaqja e softuerit, mund të verifikohet se sa mirë përshtaten pjesët e prerjes dixhitale me pjesët praktike të prerjes dhe modifikojnë skedarët dixhitalë drejtpërdrejt me një gabim të vlerësuar më pak se 1 mm.Kur krijoni profilin e prerjes, mund të zgjidhni nëse do të krijohen linja qepëse dhe gjerësia e tegelit mund të rregullohet lirshëm.Nëse ka qepje të brendshme shigjetash në pjesën e prerë, softueri do të gjenerojë automatikisht shigjetat përkatëse të qepjes në dokument.Kështu bëjnë edhe qepjet e gërshërëve.

Funksione miqësore për përdoruesit

• Menaxhimi i copave të prera

MimoPROTOTYPE mund të mbështesë formatin e skedarit PCAD dhe të ruajë të gjithë skedarët dhe fotografitë dixhitale të pjesëve prerëse nga i njëjti dizajn në mënyrë sinkrone, të lehtë për t'u menaxhuar, veçanërisht e dobishme kur dikush ka pllaka të shumta mostrash.

• Etiketimi i informacionit

Për secilën pjesë të prerjes, mund të etiketoni lirisht informacionin e pëlhurës (përmbajtja e materialit, ngjyra e pëlhurës, pesha gram dhe shumë të tjera).Copat prerëse të bëra me të njëjtin tekstil mund të importohen në të njëjtën skedar për procedurë të mëtejshme të shtypjes.

• Format mbështetës

Të gjithë skedarët e dizajnit mund të ruhen si format AAMA - DXF, i cili mbështet shumicën e softuerit Apparel CAD dhe Softuerin Industrial CAD.Për më tepër, MimoPROTOTYPE mund të lexojë skedarët PLT/HPGL dhe t'i konvertojë lirisht në formatin AAMA-DXF.

• Eksporti

Pjesët prerëse të identifikuara dhe përmbajtjet e tjera mund të importohen drejtpërdrejt në prerëse lazer ose ploter

Mimo-Prototip

Bisedoni me një konsulent lazer tani!


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni