Naon komponén tina mesin motong laser CO2? |

Naon komponén tina mesin motong laser CO2?

Naon komponén tina mesin motong laser CO2?

Numutkeun bahan kerja laser anu béda, alat motong laser tiasa dibagi kana alat motong laser padet sareng alat motong laser gas. Numutkeun kana metode kerja anu béda tina laser, éta dibagi kana alat motong laser kontinyu sareng alat motong laser pulsed.

Mesin motong laser CNC anu sering urang sebutkeun umumna diwangun ku tilu bagian, nyaéta méja kerja (biasana alat mesin precision), sistem transmisi sinar (disebut ogé jalur optik, nyaéta, élmu optik anu ngirimkeun sinar dina sakabéh optik. jalur saméméh sinar laser ngahontal workpiece nu, komponén mékanis) jeung sistem kontrol microcomputer.

Mesin motong laser CO2 dasarna diwangun ku laser, sistem pituduh lampu, sistem CNC, motong obor, konsol, sumber gas, sumber cai, sareng sistem knalpot kalayan kakuatan kaluaran 0.5-3kW. Struktur dasar alat motong laser CO2 has dipidangkeun dina gambar di handap ieu:

1

Fungsi unggal struktur alat motong laser nyaéta kieu:

1. catu daya laser: Supplies kakuatan-tegangan tinggi pikeun tabung laser. Cahaya laser anu dihasilkeun ngaliwatan kaca spion, sarta sistem pituduh cahaya nungtun laser ka arah diperlukeun pikeun workpiece nu.

2. Laser osilator (ie laser tube): Parabot utama pikeun ngahasilkeun lampu laser.

3. Reflecting eunteung: Pituduh laser dina arah diperlukeun. Pikeun ngahindarkeun jalan balok tina gangguan, sadaya kaca spion kedah dipasang dina panutup pelindung.

4. Motong obor: utamana ngawengku bagian kayaning awak gun laser, lénsa fokus, sarta nozzle gas bantu, jsb.

5. méja gawé: Dipaké pikeun nempatkeun potongan motong, sarta bisa mindahkeun akurat nurutkeun program kontrol, biasana disetir ku motor stepper atawa motor servo.

6. Motong obor nyetir alat: Dipaké pikeun ngajalankeun motong obor pikeun mindahkeun sapanjang sumbu X jeung Z-sumbu nurutkeun program. Ieu diwangun ku bagian transmisi kayaning motor jeung screw kalungguhan. (Ti sudut pandang tilu diménsi, sumbu-Z nyaéta jangkungna nangtung, sareng sumbu X sareng Y nyaéta horizontal)

7. Sistim CNC: Istilah CNC nangtung pikeun 'kontrol numeris komputer'. Éta ngatur gerak pesawat motong sareng obor motong sareng ogé ngatur kakuatan kaluaran laser.

8. Panel kontrol: Dipaké pikeun ngadalikeun sakabéh prosés kerja alat motong ieu.

9. tabung gas: Kaasup laser digawé tabung gas sedeng jeung tabung gas bantu. Hal ieu dipaké pikeun nyadiakeun gas pikeun osilasi laser sarta suplai gas bantu pikeun motong.

10. Cai chiller: Hal ieu dipaké pikeun niiskeun tabung laser. Tabung laser mangrupikeun alat anu ngarobih énergi listrik janten énergi cahaya. Lamun laju konversi laser CO2 nyaeta 20%, sésana 80% énergi dirobah jadi panas. Ku alatan éta, chiller cai diperlukeun pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan panas pikeun ngajaga tabung berpungsi saé.

11. Pompa hawa: Hal ieu dipaké pikeun nyadiakeun hawa beresih jeung garing kana tabung laser sarta jalur beam tetep jalur na pemantul jalan normal.

Engké, urang bakal balik kana leuwih jéntré ku video basajan tur artikel dina unggal komponén pikeun mantuan Anjeun leuwih hadé ngartos parabot laser sarta nyaho jenis mesin cocog Anjeun pangalusna saméméh anjeun sabenerna meuli hiji. Kami ogé ngabagéakeun anjeun naroskeun ka kami langsung: info@mimowork. com

Saha urang:

Mimowork mangrupikeun korporasi anu berorientasi hasil anu mawa kaahlian operasional jero 20 taun pikeun nawiskeun pamrosésan laser sareng solusi produksi ka UKM (usaha leutik sareng sedeng) dina sareng sakitar pakean, mobil, rohangan iklan.

Pangalaman kami anu beunghar tina solusi laser akar pisan dina iklan, otomotif & penerbangan, fashion & apparel, percetakan digital, sareng industri lawon saringan ngamungkinkeun urang pikeun ngagancangkeun bisnis anjeun tina strategi ka palaksanaan dinten-dinten.

Kami yakin yén kaahlian kalayan gancang-ngarobah, munculna téknologi di crossroads manufaktur, inovasi, téhnologi, jeung dagang mangrupakeun differentiator a.

 


waktos pos: Apr-29-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami